Τροχαίο Περιστέρι: Θρήνος στην κηδεία του 28χρονου ειδικού φρουρού

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στα Τρίκαλα

Το τελευταίο αντίο στον ειδικό φρουρό που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο την Κυριακή του Πάσχα. Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star(9/5)

«Ράγισαν καρδιές» στο τελευταίο αντίο στον ειδικό φρουρό που έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο την Κυριακή του Πάσχα. Ο 28χρονος έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όμως κατέληξε λίγες ημέρες μετά.

ειδικός φρουρός - τροχαίο Περιστέρι

Η κηδεία του άτυχου νεαρού έγινε στην Πύλη Τρικάλων όπου έζησε τα πιο ανέμελα χρόνια της ζωής του. Φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοί του από την Αθήνα, μαζί με τους γονείς του και τα τρία αδέλφια του τον αποχαιρέτησαν σε κλίμα οδύνης.

ειδικός φρουρός κηδεία

Τα τρία του αδέλφια αγκαλιασμένα μαζί με τους γονείς του που μέχρι την τελευταία στιγμή περίμεναν να σωθεί το παιδί τους, από το λάθος ενός ασυνείδητου οδηγού που παραβίασε  τον κόκκινο σηματοδότη και καρφώθηκε στο δικό του όχημα.

ειδικός φρουρός οικογένεια

κηδεία ειδικός φρουρός Τρίκαλα

Σε όλο τον κάμπο των Τρίκαλων ακούστηκαν πυροβολισμοί από το άγημα που του απέδωσαν τιμές. Ψάλλοντας το «Χριστός Ανέστη» σχεδόν ολόκληρη η πόλη συνόδευσε τον 28χρονο ειδικό φρουρό στην τελευταία του κατοικία.

ειδικός φρουρός τροχαίο

Ο 28χρονος μέχρι πριν από ενάμιση χρόνο εργαζόταν σε κομμωτήριο που διατηρούσε στην Πύλη. Το όνειρό του, όμως, ήταν να ενταχθεί στο σώμα της αστυνομίας. Ένα όνειρο που τελείωσε με τον πιο άδοξο τρόπο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top