Κρήτη: Νεκρό σε τροχαίο ζευγάρι ηλικιωμένων που αναζητούσαν συγγενείς του

Πιθανό να έμεινε αβοήθητο για αρκετές ώρες

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ για το μοιραίο τροχαίο στην Κρήτη. Βίντεο/πηγή: Star

Ακόμα μία τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε στην Κρήτη. Αυτή τη φορά ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που αγνοούταν έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. Το δυστύχημα φαίνεται να έχει κοινά χαρακτηριστικά με το τροχαίο στο νησί πριν μερικές μέρες, όταν μία γυναίκα ψυχορραγούσε για πέντε μέρες δίπλα στον νεκρό άντρα της. 

Το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε φύγει από το σπίτι του στην Ζάκρο την Τετάρτη το βράδυ. Τους δύο ηλικιωμένους τους αναζητούσαν με αγωνία οι συγγενείς τους. Χθες το μεσημέρι διερχόμενος οδηγός είδε το αυτοκίνητό τους που είχε ανατραπεί σε αγροτικό δρόμο και μέσα ήταν εγκλωβισμένο το ζευγάρι. Ειδοποίησε τις αρχές και στο σημείο έφτασαν αμέσως δύο ασθενοφόρα, πυροσβέστες και η αστυνομία.

Δυστυχώς, όμως, η 77χρονη γυναίκα ήταν ήδη νεκρή ενώ και ο σύζυγός της δεν τα κατάφερε αφού στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ηλικιωμένοι πιθανό να έμειναν αβοήθητοι για αρκετές ώρες κάτι που ίσως έχει κοινά χαρακτηριστικά με το δυστύχημα στο Μπαλί που συγκλόνισε το πανελλήνιο.  Και σε αυτήν την περίπτωση ο ακριβής χρόνος του συμβάντος θα δοθεί από την ιατροδικαστική εξέταση. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top