Τρεις σεξουαλικές επιθέσεις στα Ν. Προάστια: Αποκλειστική μαρτυρία στο Star

Μια 24χρονη δίνει χρήσιμα στοιχεία για τον φερόμενο δράστη των επιθέσεων

Έντονη ανησυχία έχει δημιουργηθεί στα νότια προάστια της Αττικής, αφού μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα καταγγέλθηκαν τρεις σεξουαλικές επιθέσεις.  

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο δράστης είναι ένας αλλοδαπός άνδρας που φορά συνήθως ένα καπέλο τζόκει. Ο ρεπόρτερ του Star, Βαγγέλης Γκούμας, κατάφερε να εξασφαλίσει αποκλειστικά την μαρτυρία μιας 24χρονης κοπέλας, η οποία υπήρξε θύμα του άνδρα την προηγούμενη εβδομάδα.  

Θεσσαλονίκη: 47χρονος κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη κόρη του

Η νεαρή κοπέλα προσπάθησε να τραβήξει σε βίντεο τον άντρα, ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα πριν φέρεται να της επιτέθηκε σεξουαλικά. Ωστόσο, όταν εκείνος αντιλήφθηκε πως η κοπέλα τον μαγνητοσκοπεί, προσπάθησε να τη χτυπήσει και να την ρίξει κάτω.  

Η ψυχραιμία της νεαρής γυναίκας την βοήθησε να σωθεί: «Άρχισα να φωνάζω για βοήθεια και ευτυχώς βγήκαν από ένα σπίτι στην Αρκαδίου τρεις άνθρωποι και τον έδιωξαν» δήλωσε η 24χρονη στον Βαγγέλη Γκούμα και την κάμερα του Star. 

Τρεις διαφορετικές καταγγελίες- Το προφίλ του δράστη 

Αυτή ήταν η τρίτη επίθεση από τον άνδρα που στήνει καρτέρι στις περιοχες της  Βάρης και της  Βουλιαγμένης. Όπως φαίνεται, κινείται βάσει σχεδίου και πάντα σε ερημικές περιοχές. Τα θύματα του είναι νεαρές γυναίκες και ανήλικες.    

Η 24χρονη κοπέλα φέρεται να ήταν η τρίτη επίθεση του δράστη. Είχαν προηγηθεί τρία κοριτσάκια ηλικίας 15 ετών, που τον κατήγγειλαν με τη βοήθεια των γονιών τους. Στη συνέχεια, υπήρξαν δυο 16χρονες που γλίτωσαν, όταν έβαλαν τις φωνές και εκείνος τράπηκε σε φυγή. 

Ηράκλειο: 13χρονος κατηγορείται για τον βιασμό συνομήλικής του

Η νεαρή γυναίκα στη μαρτυρία της στο Star δίνει χρήσιμες πληροφορίες για τον δράστη: «Δεν φορούσε ουσιαστικά μάσκα, φορούσε απλά ένα τζόκεϊ καπέλο γυρισμένο ανάποδα φορούσε ένα κόκκινο φούτερ και ένα τζιν ανθρακί χρώματος. Μιλούσε στα αγγλικά, δεν μιλάει ελληνικά» 

Οι επιθέσεις έχουν θέσει σε συναγερμό τις διωκτικές αρχές στα Νότια Προάστια για να εντοπίσουν τον άνδρα με το τζόκεϊ.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top