Ηράκλειο: 13χρονος κατηγορείται για τον βιασμό συνομήλικής του

Φέρεται να βιντεοσκόπησε την πράξη του

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, καθώς 13χρονος μαθητής κατηγορείται για βιασμό, βία και διακίνηση πορνογραφικού υλικού σε βάρος συνομήλικής του.

Την καταγγελία έκανε στην Ασφάλεια του Ηρακλείου η οικογένεια της μαθήτριας. Σύμφωνα με το cretalive.gr ακόμα τέσσερις ανήλικοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της συνέργειας σε βιασμό, καθώς φέρονται να βρίσκονταν έξω από τον χώρο, όπου συντελέστηκαν οι καταγγελλόμενες πράξεις και παρακολουθούσαν όσα εκτυλίσσονταν. 

Ο 13χρονος απολογήθηκε χθες στην αρμόδια ανακρίτρια και φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες, περιγράφοντας με λεπτομέρειες όσα έγιναν εκείνη τη μέρα με τη μαθήτρια. 

Κατηγορείται επίσης ότι κατέγραψε την πράξη με το κινητό του τηλέφωνο και διακίνησε το υλικό και σε άλλα κινητά ανηλίκων. Φέρεται ακόμα να απείλησε το κορίτσι ότι θα δημοσιοποιούσε το βίντεο αν δεν επαναλαμβανόταν το μεταξύ τους σκηνικό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες στενό συγγενικό πρόσωπο του κοριτσιού ανακάλυψε τι συνέβαινε κι ενημέρωσε τους γονείς, οι οποίοι προσέφυγαν στις αρχές. 

Η διερεύνηση της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς θα κληθούν και τα τέσσερα αγόρια που κατονομάζονται, ενώ αναμένεται να εξεταστεί και το περιεχόμενο των κινητών τηλεφώνων τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top