Αγία Βαρβάρα: Καταδικάστηκε η 15χρονη που σκότωσε την μητέρα της

Ποινή κάθειρξης και στους δύο ανήλικους φίλους της

Προφυλακίστηκαν οι τρεις ανήλικοι για τη δολοφονία της 50χρονης μητέρας στην Αγία Βαρβάρα. Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Αυλαία έπεσε σήμερα στην υπόθεση δολοφονίας μιας 50χρονης μητέρας στην Αγία Βαρβάρα με δράστες την ανήλικη κόρη της και δύο φίλους της, αφού το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων έκρινε ένοχους τους έφηβους. Το στυγερό έγκλημα έγινε τον περασμένο Νοέμβριο.

Αγία Βαρβάρα: «Έτρεμα και άκουγα τη μητέρα μου να ουρλιάζει»

Ως ηθική αυτουργός του σχεδίου δολοφονίας καταδικάστηκε η 15χρονη κόρη του θύματος, ενώ οι δύο φίλοι της ηλικίας 16 και 17 ετών καταδικάστηκαν ως οι δράστες του εγκλήματος. Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ομόφωνη. Το δικαστήριο τους επέβαλε ποινή κάθειρξης 8 ετών, ενώ δεν τους αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

Αγία Βαρβάρα: Κάθισαν για ώρες δίπλα στο πτώμα της άτυχης μητέρας

Η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών, καθώς οι κατηγορούμενοι είναι ανήλικοι.

Η 15χρονη φέρεται να ισχυρίστηκε ότι οι σχέσεις της με τη μητέρα της δεν ήταν καθόλου καλές, ενώ από την πλευρά του ο 17χρονος Ρουμάνος, φίλος της 15χρονης, ισχυρίστηκε ότι το έγκλημα το διέπραξε ο τρίτος κατηγορούμενος. Όπως τελικά αποκαλύφθηκε κατά την διαδικασία, το ζευγάρι είχε κανονίσει να σκοτώσει την 50χρονη μητέρα της κοπέλας, αλλά επειδή δεν μπορούσαν, ο Ρουμάνος φώναξε τον Έλληνα φίλο του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top