Σκέρτσος για self-test: Πόσοι μαθητές κι εκπαιδευτικοί έχουν βγει θετικοί

Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μετακινήσεις εκτός νομού το Πάσχα

Με self-tests και αυστηρά μέτρα προστασίας επιστρέφουν στα σχολεία οι μαθητές όλων των Λυκείων της χώρας τη Δευτέρα- ρεπορτάζ δελτίου ειδήσεων Star 8/4/21

Στο άνοιγμα των Λυκείων αύριο αναφέρθηκε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό, αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκης Σκέρτσος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100.3.

Self-test για Λύκεια: Άνοιξε η πλατφόρμα για τη δήλωση των αποτελεσμάτων

Όπως ανέφερε, από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο είχαν διατεθεί περίπου 380.000- 400.000 self- test σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, ενώ έκανε γνωστό ότι ήδη στη σχετική πλατφόρμα έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής, περίπου 35 μαθητές και εκπαιδευτικοί ότι είναι θετικοί.

Σχολεία: Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι μαθητές των Λυκείων για τα self tests

Παράλληλα, σημείωσε ότι στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, Πέμπτη ή Παρασκευή, η κυβέρνηση πρόκειται να ανακοινώσει την επέκταση του μέτρου των self-tests σε λιανεμπόριο, εστίαση, μεταφορές και σε κάποιες λειτουργίες του Δημοσίου. 

Τι είπε για το Πάσχα

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιτραπούν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις το Πάσχα με την διενέργεια self tests άφησε, σημειώνοντας ωστόσο ότι είναι νωρίς να μιλάμε για το Πάσχα. 

Πέτσας για Πάσχα: Στις προθέσεις της κυβέρνησης οι μετακινήσεις εκτός νομού

Τέλος, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό, διαβεβαίωσε ότι από τα μέσα Μαΐου, λόγω των εμβολιασμών και του κάλου καιρού, θα πάμε σε ένα οργανωμένο άνοιγμα δραστηριοτήτων οριστικά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top