Αθλήτρια πίσω από την κλοπή εισπράξεων καταστήματος στο «Ελ. Βενιζέλος»

Σε βίντεο ντοκουμέντο πώς απέσπασε τα χρήματα- Συνελήφθη στο τρένο για Βόλο

Το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της κλοπής- ρεπορτάζ κεντρικού δελτίου ειδήσεων Star

Μια αθλήτρια συνελήφθη από την Αστυνομία, καθώς κατηγορείται ότι έκλεψε τις εισπράξεις ενός καταστήματος φαγητού στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Όπως διαπιστώθηκε δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο.

Με άκρως αθλητική περιβολή, ένα κολάν προπόνησης, αθλητικά παπούτσια και ένα σακίδιο πλάτης, η νεαρή κατάφερε να μπει στον χώρο, όπου έχουν πρόσβαση μόνο εργαζόμενοι της επιχείρησης, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ και το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο Παναγιώτης Μπούσιος για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Θυρίδες Χαλάνδρι: Και η Interpol στην έρευνα για τη ληστεία

Με απόλυτη ψυχραιμία φαίνεται να ψάχνει ένα ντουλάπι και να βρίσκει ένα κουτί. Στη συνέχεια βρίσκει έναν φάκελο, ο οποίος περιείχε τις εισπράξεις του καταστήματος. Έβαλε τα χρήματα στο σακίδιό της, το κουτί στο ντουλάπι κι έφυγε. Λίγο αργότερα επιβιβάστηκε σε ένα ταξί και πήγε στο Κορωπί. Όταν οι υπεύθυνοι του καταστήματος κατάλαβαν ότι τα λεφτά είχαν κάνει φτερά, ειδοποίησαν το τμήμα ασφαλείας του αεροδρομίου. 

Η στιγμή που η αθλήτρια βρίσκει τον φάκελο που περιείχε τις εισπράξεις του καταστήματος- πηγή κεντρικού δελτίου ειδήσεων Star

Η στιγμή που η αθλήτρια βρίσκει τον φάκελο που περιείχε τις εισπράξεις του καταστήματος- πηγή κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Οι αστυνομικοί γρήγορα ταυτοποίησαν τα στοιχεία της νεαρής αθλήτριας, μεσαίων αποστάσεων, που είχε συμμετάσχει σε πανελλήνιους αγώνες αλλά και σε κάποια meeting του εξωτερικού. Η 22χρονη ετοιμαζόταν να επιβάτη στο τρένο για τον Βόλο όταν οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν και μάλιστα βρήκαν στην κατοχή της το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων. 

Μικρή στην ηλικία η αθλήτρια αλλά με πολλές κατηγορίες για κλοπές

Μετά από λεπτομερή έρευνα, οι αστυνομικοί διαπίστωσσαν πως πρόκειται για μια ιδιάζουσα περίπτωση, που ξέφευγε από τους συνηθισμένους κλέφτες. Η 22χρονη είχε κατηγορηθεί και πάλι για κλοπές και συγκεκριμένα σε Βόλο, Λάρισα, Χανιά, Πειραιά, Άγιο Δημήτριο και Καλλιθέα.  

Επίσης, είχε αποδράσει το 2019 από το Ψυχιατρείο όπου νοσηλευόταν κατόπιν Εισαγγελικής εντολής. Σε βάρος της, για την κλοπή στο αεροδρόμιο, σχηματίστηκε δικογραφία.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top