Ληστεία σε θυρίδες στο Χαλάνδρι: Αρνείται τις κατηγορίες ο επιχειρηματίας

Τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη του συζύγου γνωστής celebrity

Τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη του επιχειρηματία για το ριφιφί σε τράπεζα στο Χαλάνδρι. Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». (25/3)

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο βασικός για την κλοπή κοσμημάτων μεγάλης αξίας από θυρίδες σε τράπεζα στο Χαλάνδρι που χρονολογείται τον περασμένο Αύγουστο. Ο 58χρονος επιχειρηματίας και θεατρικός παραγωγός, σύζυγος γνωστής τηλεπερσόνας και αισθητικού, αρνείται τις κατηγορίες για τη συμμετοχή του στο ριφιφί.

Ψυχικό: Σύζυγος γνωστής celebrity ο διαρρήκτης των θυρίδων που συνελήφθη

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του, Αντώνης Βουλγαράκης και Βασίλης Σερεμέτης, ανέφεραν στο star.gr και τον Άκη Συμεωνίδη: «Αφού λάβαμε αντίγραφα της δικογραφίας και επισκεφτήκαμε τον εντολέα μας, δηλώνουμε ότι ο κατηγορούμενος αρνείται κάθε κατηγορία και διαμαρτύρεται έντονα για τη διαπόμπευση του ίδιου και της οικογένειάς του». 

Αισθητικός για τη σύλληψη του άντρας της: «Δε μπορώ να το διαχειριστώ»

Οι δικηγόροι πρόσθεσαν ότι η απολογία του ενώπιον του ανακριτή «θα τοποθετήσει την υπόθεση στην πραγματική της βάση. Μέχρι τότε παρακαλούνται όλοι να σεβαστούν το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου ως κατάκτηση του νομικού μας πολιτισμού και να διατηρήσουμε άπαντες την εμπιστοσύνη μας στον αρμόδιο θεσμό, την Δικαιοσύνη».

Ψυχικό: Ο ιδρώτας και η τσάντα του οδήγησαν στη σύλληψη του επιχειρηματία

Ληστεία σε θυρίδες στο Χαλάνδρι: Τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη του επιχειρηματία

Μετά από αρκετούς μήνες, οι αρμόδιες αρχές που πραγματοποιούσαν εντατική έρευνα, συγκέντρωσαν αρκετά στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη του δράστη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μέσα σε μια από τις θυρίδες που παραβιάστηκαν βρέθηκε γενετικό υλικό του δράστη. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν επιθηλιακά κύτταρα, δηλαδή υπολείμματα δέρματος. 

Οι αρχές, ήδη από την αρχή της έρευνας, είχαν τη λίστα με τους ιδιοκτήτες των θυρίδων. Από αυτούς, είχαν καταλήξει σε επτά συνολικά άτομα που ήταν σεσημασμένοι. Λαμβάνοντας υπόψη το υλικό από τις κάμερες και αφού έλαβαν DNA από όλους όσους ήταν αρχικά ύποπτοι, κατέληξαν τελικά στον 58χρονο παραγωγό θεάτρου.

Υπενθυμίζεται ότι κατά πληροφορίες σε μια από τις θυρίδες εντοπίστηκαν σημάδια ιδρώτα, ενώ μια μεγάλη τσάντα laptop που φέρεται να κρατούσε ο κατηγορούμενος, αλλά και το υλικό από κάμερες που τον κατέγραψαν να κινείται ύποπτα και νευρικά φαίνεται να «έκαψαν» τον 58χρονο οδήγησαν στη σύλληψή του.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top