Σοκάρει η μαρτυρία της 20χρονης που έπεσε θύμα του «μαϊμού» αστυνομικού

«Φοβήθηκα ότι θα με σκότωνε»

Τον τρόμο που έζησε στα χέρια του 38χρονου «μαϊμού» αστυνομικού περιέγραψε μια από τις τρεις κοπέλες που έπεσαν θύματα βιασμού στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: «Μαϊμού» αστυνομικός βίασε τρεις γυναίκες

Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος προσποιούμενος τον αστυνομικό ζητούσε από τα υποψήφια θύματά του να επιβιβαστούν στο όχημά του, λέγοντας ψέμματα πως θέλει να τους κάνει έλεγχο και στη συνέχεια τα οδηγούσε σε απομονωμένα σημεία, όπου προχωρούσε σε σεξουαλική κακοποίση.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της 20χρονης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στον Στρατή Λημνιό, ο 38χρονος της ζήτησε να κάτεβει από το αυτοκίνητο και της έκανε σωματικό έλεγχο. «Μου έλεγε ότι έχω πάνω μου ναρκωτικά και αφού αρνήθηκα, μου ζήτησε 1.000 ευρώ. Του είπα ότι δεν είχα τέτοιο χρηματικό ποσό και μου ζήτησε αντάλλαγμα» υποστήριξε η κοπέλα.

Στη συνέχεια, ο 38χρονος τη βίασε και της είπε να μη μιλήσει σε κανέναν γιατί θα τον έβρισκε μπροστά της. Πριν την αφήσει λίγα μέτρα πιο κάτω, σύμφωνα με την ίδια, έψαξε την τσάντα της και το μπουφάν της για χρήματα.

«Θυμάμαι το περιστατικό, θυμάμαι και που τον είδα για να τον αναγνωρίσω. Τα σκέφτομαι και κλαίω» είπε η 20χρονη. «Φοβήθηκα πολύ και για αυτό έκατσα. Μπορεί να με χτυπούσε, να με σκότωνε» ανέφερε.

Ο 38χρονος είχε καταδικαστεί για φόνο το 2010

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά μετά τη σύλληψή του, ο άνδρας είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Φεβρουάριο. Είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλακισης 15 ετών για φόνο που διέπραξε τον Δεκέμβριο του 2010 μαζί με την τότε αρραβωνιαστικιά του. 

Είχαν δολοφονήσει τον 58χρονο πρώην σύζυγο της τότε αρραβωνιαστικιάς του, χτυπώντας τον με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματός του. Η σορός του βρέθηκε μέσα σε «λίμνη» αίματος έξω από το αυτοκίνητό του.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top