Συναγερμός στο Δρομοκαΐτειο: Ανεξέλεγκτη η διασπορά του κορωνοϊού

Την παρέμβαση εισαγγελέα ζητά η ΠΟΕΔΗΝ

Εικόνες πολέμου στα νοσοκομεία μετά την αύξηση νοσηλειών ασθενών με κορωνοϊό. Πίεση στις ΜΕΘ. Ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπακωστοπούλου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star στις 23/3.

Συναγερμός έχει σημάνει στο Δρομοκαΐτειο, καθώς η διασπορά του κορωνοϊού είναι πια «ανεξέλεγκτη» όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ. Μάλιστα, ο πρόεδρος Μιχάλης Γιαννάκος ζητά άμεσα την παρέμβαση εισαγγελέα.

Εικόνες πολέμου στα νοσοκομεία: «Σπάει» το φράγμα των 700 διασωληνώσεων

Σύμφωνα με τον ίδιο, ήδη έχουν εντοπισθεί περίπου 50 ασθενείς θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ και όλοι οι υπόλοιποι νοσηλευόμενοι ασθενείς είναι ύποπτα κρούσματα καθότι δεν είναι σε θέση να τηρούν μέτρα ατομικής προστασίας.

Κορωνοϊός: Πάνω από 3.500 κρούσματα αναμένονται σήμερα

Επίσης, στο γηριοψυχιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου νοσηλεύονται με κορωνοϊό 37 ασθενείς με σοβαρή παθολογική και ψυχιατρική συμπτωματολογία, εννέα νοσηλεύονται σε Γενικά Νοσοκομεία αναφοράς με σοβαρά συμπτώματα και δύο νοσηλευόμενοι ασθενείς έχασαν τη ζωή τους από την πανδημία.

Την ίδια ώρα, ο κ. Γιαννάκος καταγγέλλει μεγάλες ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και μέσα ατομικής προστασίας, ενώ υποστηρίζει ότι δε γίνονται τα απαραίτητα προληπτικά τεστ για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού στο ίδρυμα, ζητώντας την παρέμβαση εισαγγελέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top