Τροχαίο Βουλή: Το τελευταίο «αντίο» στον Ιάσονα που χάρισε ζωή σε έξι άτομα

«Μας έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή» είπε η σύζυγος λήπτη

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον Ιάσονα, το παλικάρι που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Βουλή την περασμένη Παρασκευή.

Τροχαίο Βουλή: Ο Ιάσωνας έδωσε ζωή σε έξι ανθρώπους

Η κηδεία του έγινε στο νεκροταφείο Ζωγράφου. Οι φίλοι του ντυμένοι στα μαύρα τον συνόδευσαν στο τελευταίο του ταξίδι. Ο θάνατός του έδωσε ζωή σε έξι ασθενείς.

Η καρδιά του χτυπά πια σε έναν 45χρονο που ζούσε με μηχανική καρδιά τα τελευταία δύο χρόνια. «Τους ευχαριστώ για το δώρο ζωής» είπε η σύζυγος του λήπτη. 

Σύζυγος λήπτη: «Ο Ιάσονας μας έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή»

«Έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Έχουμε περάσει έξι πολύ δύσκολα χρόνια με άγχος, στεναχώρια, κούραση που δε χάσαμε ποτέ όμως την ελπίδα, την αισιοδοξία, το χαμόγελό μας. Νομίζω ότι αυτό μας έκανε πιο δυνατούς» είπε η σύζυγος. 

Μπαίνει φανάρι στη Βουλή μετά το δυστύχημα με τον 23χρονο Ιάσονα

«H τραγική μοίρα που θέλει τον πόνο και τη χαρά να κινούνται παράλληλα για την οικογένειά μας, έδωσε ένα χαμόγελο χαράς αγάπης και ελπίδας που το είχαμε πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη. Και το μεγαλείο της χαροκαμένης αυτής οικογένειας με την προσφορά των οργάνων θα θέλαμε να γίνει παράδειγμα προς μίμηση γιατί η μνήμη των αγαπημένων μας, δίνοντας νέα ζωή, παραμένει ζωντανή και αξιομνημόνευτη» συνέχισε. 

«Συγκίνηση και αγωνία για το δώρο που δεχτήκαμε»

Ένα «ευχαριστώ» για την οικογένεια του Ιάσονα έχει και ο Δημήτρης, ο γιος της μιας από τις δύο γυναίκες που πήραν τους νεφρούς του. Οκτώ χρόνια περίμεναν τη «λύτρωση».

«Θέλω να πω ότι είμαστε ευγνώμονες για την πράξη αυτή» είπε ο Δημήτρης. «Έχουμε έρθει με τη μητλερα μου άλλες έξι φορές, μας έχουν καλέσει αλλά δεν είσαι πάντα ο τυχερός να πάρεις το μόσχευμα» πρόσθεσε. 

Ήδη έχει μεταμοσχεθεί και το ήπαρ του Ιάσονα ενώ άλλοι ασθενείς θα πάρουν τους κερατοειδείς και το δέρμα του. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top