Επεισόδια και χημικά στη Νέα Σμύρνη: Τραυματίστηκε σοβαρά αστυνομικός

«Βροχή» από μολότοφ και πέτρες - Η αστυνομία έκανε χρήση «Αύρας»

Επεισόδια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. 

Επεισόδια σημειώθηκαν στη Νέα Σμύρνη, μετά την πορεία διαμαρτυρίας για το περιστατικό αστυνομικής βίας που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής σε πλατεία της περιοχής.

επεισόδια Νέα Σμύρνη

Η κατάσταση στην περιοχή θυμίζει εμπόλεμη ζώνη. Ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι μετά από επίθεση που δέχθηκε εν κινήσει από ομάδα κουκουλοφόρων με μάρμαρα και πέτρες. Ο άτυχος αστυνομικος παρέμεινε πεσμένος στο οδόστρωμα για τουλάχιστον 35 λεπτά, μέχρι που τελικά τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

αστυνομικός Νέα Σμύρνη

Την ίδια ώρα, «βροχή» πέφτουν οι βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες, χειροβομβίδες κρότου λάμψης και πέτρες από την πλευρά μερίδας διαδηλωτών, με την αστυνομία να απαντά με χημικά και χρήση της «Αύρας» που ρίχνει νερό για να διαλύσει τα επεισόδια.

επεισόδια τώρα

Επεισόδια Νέα Σμύρνη: Μηνυτήρια αναφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ στον Άρειο Πάγο

επεισόδια

μολότοφ Νέα Σμύρνη

Πορεία Νέα Σμύρνη: Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών»

Νωρίτερα, πάνω από 4.000 πολίτες έδωσαν το «παρών» στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την αστυνομική βία με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή στην περιοχή, μετά τον ξυλοδαρμό πολίτη από αστυνομικό.

Νέα Σμύρνη

 

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: «Θα σας γράψουμε γιατί έτσι θέλουμε»

πορεία Νέα Σμύρνη

πορεία Νέα Σμύρνη

Με εντολή της Αστυνομίας έχουν διακοπεί από τις 17.00 τα δρομολόγια του Τραμ στην περιοχή της Ν. Σμύρνης. Tα δρομολόγια διεξάγονται στα τμήματα από το ΣΕΦ έως τη στάση Μηδείας/ Μυκάλης (όρια Ν. Σμύρνης- Π. Φαλήρου), Βούλα- Μηδείας/ Μυκάλης και ΣΕΦ- Βούλα. Επίσης, έκλεισαν οι σταθμοί Συγγρού- Φιξ, Ν. Κόσμος, Αγ. Δημήτριος και Ακρόπολη, ενώ από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Καλλιθέα οι συρμοί διέρχονται χωρίς στάση.

Πορεία Νέα Σμύρνη: Κατασχέθηκαν μολότοφ πριν τη συγκέντρωση

Σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πριν την πορεία στη Νέα Σμύρνη, κατασχέθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις μολότοφ. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι συμμετέχουν και άτομα με μπετόβεργες, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες.

επεισίδια Νέα Σμύρνη

μολότοφ Νέα Σμύρνη

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top