Στη ΓΑΔΑ ο Χρυσοχοΐδης - Φόβοι για επιθέσεις κατά αστυνομικών

«Αναρχικοί έστησαν μπλόκο και έκαναν ελέγχους στου Ζωγράφου»

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιείται στη ΓΑΔΑ υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Σκοπός είναι η εξέταση μέτρων προφύλαξης των αστυνομικών, μετά τις επιθέσεις που έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες σε βάρος τους από αλληλέγγυους στον Δημήτρη Κουφοντίνα

Οι καταγγελίες για μπλόκα κι ελέγχους στου Ζωγράφου από περίπου 100 αναρχικούς με σκοπό να εντοπιστούν τυχόν αστυνομικοί στην περιοχή το βράδυ της Δευτέρας φαίνεται να προκαλούν ανησυχία. 

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, αντιεξουσιαστές, οι οποίοι βγήκαν από τη φοιτητική εστία στην οδό Ούλωφ Πάλμε στου Ζωγράφου, σταματούσαν αυτοκίνητα, ζητώντας από τους επιβάτες τις ταυτότητές τους για να διαπιστώσουν αν είναι αστυνομικοί. 

Τις πληροφορίες για τις καταγγελίες αυτές επιβεβαίωσε ο ίδιος ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Θεόδωρος Χρονόπουλος στο OPEN.

Μπαλάσκας: «110 αστυνομικοί στη Λαμία φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα»

Ο συνδικαλιστήε αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 εξέφρασε τους φόβους για τις επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών, ενώ αίσθηση προκάλεσε και η φράση για το «σκήνωμα» του Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα. Στη Λαμία "τα έχουνε παίξει" οι συνάδελφοι. Πάνω από 100, σχεδόν 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα», είπε. Αναφερόμενος στις επιθέσεις κατά αστυνομικών δήλωσε:  «Μου είναι αδιάφορο αν ο Κουφοντίνας είναι ζωνταντός ή νεκρός. Με ενδιαφέρει να μην κλάψω κι άλλο Μάτη, να μην κλάψω κι άλλο συνάδελφό μου», είπε χαρακτηριστικά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top