Χαλάει ο καιρός: Πότε θα χιονίσει και σε ποιες περιοχές

Τι καιρό θα κάνει την Τσικνοπέμπτη

Παρότι σήμερα Σάββατο ο καιρός ήταν ανοιξιάτικος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, από αύριο θα σημειώσει μεταβολή με τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια ενώ στα ορεινά θα έχει ασθενείς χιονοπτώσεις. 

Ο μετεωρολόγος και διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ), Θοδωρής Κολυδάς είπε ότι σε όλη τη χώρα θα χαλάσει ο καιρός και η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι της τάξεως των 4-6 βαθμών Κελσίου κυρίως στα κεντρικά και στα βόρεια.

Από το απόγευμα της Κυριακής και μετά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα και αργότερα θα επηρεαστούν και οι νότιες περιοχές της χώρας. 

Δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες κυρίως πάνω από τα νότια θαλάσσια τμήματα. 

Δείτε καθημερινά την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από το Star

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 μποφόρ και τοπικά στα βόρεια πελάγη τις πρωινές ώρες 8 μποφόρ.

Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων με εντάσεις 4-6 μποφόρ.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα διατηρηθεί βροχερός ο καιρός στα ανατολικά και τα νότια με τη θερμοκρασία να πέσει 6-8 βαθμούς από σήμερα. 

Από την Τετάρτη φτιάχνει ο καιρός κυρίως στα νότια, όμως δεν σε κάποιες περιοχές να υπάρξουν χιονοπτώσεις! Την Τσικνοπέμπτη ωστόσο, η θερμοκρασία θα ανέβει!
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top