Διονύσης Παναγιωτάκης για Δώρα Χρυσικού: Την καλώ να κατέθεσει στις αρχές

Η ηθοποιός υποστηρίζει ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήταν στην Ιθάκη το 2015

Τι υποστήριξε κατά τη χθεσινή του απολογία ο Δημήτρης Λιγνάδης- κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ο ιδιοκτήτης του Action 24, Διονύσης Παναγιωτάκης, και η σύζυγός του Ελένη Κούρκουλα, κλήθηκαν χθες ως μάρτυρες στην υπόθεση Λιγνάδη για να επιβεβαιώσουν τον ισχυρισμό του σκηνοθέτη ότι τον Αύγουστο του 2015 βρισκόταν στην Ιθάκη, φιλοξενούμενος στο σπίτι του ζευγαριού. Σύμφωνα με κατάθεση μάρτυρα-θύματος, εκείνο το διάστημα, ο σκηνοθέτης βρισκόταν στην Επίδαυρό και τον βίασε σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη - Τι υποστήριξε στην ανακρίτρια

Mε σημερινή του ανακοίνωση ο Διονύσης Παναγιωτάκης καλεί τη Δώρα Χρυσικού να καταθέσει τα όποια στοιχεία έχει στη διάθεσή της για όσα ισχυρίστηκε χθες, μέσω ανάρτησής της στο facebook. Η ηθοποιός υποστήριξε συγκεκριμένα, μέσω ανάρτησής της στα social media ότι έχει στοιχεία από τα οποία προκύπτουν πως ο σκηνοθέτης δεν ήταν στην Ιθάκη το 2015.

Διονύσης Παναγιωτάκης και Ελένη Κούρκουλα κατά την προσέλευσή τους χθες στην Ευελπίδων για να καταθέσουν για την υπόθεση Λιγνάδη- φωτογραφία NDP

Διονύσης Παναγιωτάκης και Ελένη Κούρκουλα κατά την προσέλευσή τους χθες στην Ευελπίδων για να καταθέσουν για την υπόθεση Λιγνάδη- φωτογραφία NDP

Δώρα Χρυσικού για Λιγνάδη: «Έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήταν στην Ιθάκη»

«Καλώ την κα Χρυσικού να καταθέσει τα στοιχεία αυτά στις αρμόδιες αρχές, άμεσα, καθώς η παραπάνω δήλωσή της είναι πιθανόν να αναιρεί τη δική μου νόμιμη κατάθεση στην 19η ανακρίτρια και να με εμφανίζει ως ψευδόμενο μάρτυρα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Διονύσης Παναγιωτάκης, σημειώνοντας ότι  δεν είναι δυνατόν να επιτρέψει να κυκλοφορούν θολές και έμμεσες, αλλά σαφείς κατηγορίες, ότι πιθανόν ο ίδιος δεν είπε την αλήθεια κατά την κατάθεσή του χθες, στη 19η ανακρίτρια.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Διονύση Παναγιωτάκη

«Η κυρία Δώρα Χρυσικού, από χθες δηλώνει σε διαδίκτυο και ΜΜΕ ότι «έχει στοιχεία» πως τον Αύγουστο του 2015 ο κ. Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήταν στην Ιθάκη. Τα στοιχεία αυτά δηλώνει ότι προτίθεται να τα καταθέσει στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί.

Καλώ την κα Χρυσικού να καταθέσει τα στοιχεία αυτά στις αρμόδιες αρχές, άμεσα, καθώς η παραπάνω δήλωσή της είναι πιθανόν να αναιρεί τη δική μου νόμιμη κατάθεση στη 19η ανακρίτρια και να με εμφανίζει ως ψευδόμενο μάρτυρα.

Επειδή εγώ κλήθηκα νομίμως, στο πλαίσιο μίας ανακριτικής διαδικασίας να καταθέσω ό,τι γνωρίζω, προσήλθα άμεσα με πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας της κατάθεσής μου αυτής. Ως εκ τούτου, δεν είναι δυνατόν να επιτρέψω να κυκλοφορούν θολές και έμμεσες, αλλά σαφείς κατηγορίες, ότι πιθανόν εγώ δεν είπα την αλήθεια.

Εγώ είπα την αλήθεια ενώπιον των αρμοδίων οργάνων, κληθείς προς τούτο και όχι αναλαμβάνοντας οποιαδήποτε πρωτοβουλία στο διαδίκτυο, χωρίς συνέπειες και χωρίς κόστος.

Καλώ την κυρία Χρυσικού να πράξει το ίδιο και να ακολουθήσει τη νόμιμη οδό, ώστε να μην αφήνονται υπόνοιες εις βάρος οποιουδήποτε που με προσωπικό κόστος κάνει το καθήκον του όπως ορίζει ο νόμος, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top