Καιρός: Λιακάδα και υψηλές θερμοκρασίες σήμερα σε όλη τη χώρα

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ

Αίθριος θα είναι σήμερα, Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, ο καιρός με αρκετές περιοχές να σημειώνουν υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειώθουν τις πρωινές ώρεςμόνο στα νότια και τα ανατολικά της χώρας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, ενώ σε κάποιες περιοχές θα φτάσει και τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από το Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός, με την ορατότητα τις πρωινές ώρες να είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες ανατολικοί βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Γενικά αίθριος ο καιρός με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 20 βαθμούς Κελσίου και στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά και νότια 6 με 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες αναμένονται στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ και από το απόγευμα θα εξασθενήσουν βαθμιαία. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Γενικά αίθριος ο καιρός με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και μέχρι το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες αναμένονται στα ανατολικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, με την ορατότητα τις πρωινές ώρες να είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top