Ανοιξιάτικος ο καιρός σήμερα - «Ανεβαίνει» το θερμόμετρο στη χώρα

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ

Άνοιξη θα θυμίζει ο καιρός σήμερα, Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, με τη θερμοκρασία να βρίσκεται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα, με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στο Αιγαίο 6 με 7 και από το απόγευμα τοπικά 8 μποφόρ.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από το Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

ΑΤΤΙΚΗ

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου και στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, με σημαντική εξασθένηση από το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Γενικά αίθριος ο καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις από το μεσημέρι στα ανατολικά.  Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία πρόσκαιρα το πρωί έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 18 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Γενικά αίθριος ο καιρός με την ορατότητα να είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Από αργά το βράδυ θα στραφούν σε ανατολικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου, στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Γενικά αίθριος ο καιρός με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στα ανατολικά 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη ενώ από το βράδυ στην Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και από το απόγευμα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6, βαθμιαία 6 με 7 και από το απόγευμα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top