Κακοποίηση 15χρονου μαθητή: «Με βίαζε και με χτυπούσε για να μη μιλήσω»

Όσα είπε ο ανήλικος στους παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ.

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star στις 21/2.

Συγκλονίζουν τα όσα είπε ο 15χρονος μαθητής στους παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ. για τη σεξουαλική κακοποίηση, που βίωνε  από την ηλικία των 8 ετών από καθηγητή του. 

Προφυλακιστέος ο καθηγητής για τη σεξουαλική κακοποίηση 15χρονου μαθητή

«Με κακοποιούσε και μετά με χτυπούσε για να μη μιλήσω», απάντησε το αγόρι, όταν τον ρώτησαν γιατί δεν αποκάλυψε νωρίτερα αυτά που περνούσε. 

Η κατάθεσή του συγκλόνισε ακόμα και τους πιο έμπειρους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., που δεν μπορούσαν να πιστέψουν τις αρρωστημένες πράξεις που έκανε ο 62χρονος καθηγητής, τραυματίζοντας την ψυχή του 15χρονου. 

Νέο περιστατικό: Καθηγητής κακοποίησε σεξουαλικά μαθητή με ειδικές ανάγκες 

Ο φιλόλογος κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή. Το θύμα περιέγραψε στους γονείς του και τους παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ. με κάθε λεπτομέρεια τα όσα υπέστη από την ηλικία των οχτώ ετών.

Νέα στοιχεία για τον καθηγητή που κακοποιούσε μαθητή του

Ο 15χρονος, μάλιστα, αποκάλυψε πως στις 3 Φεβρουαρίου, ο άνθρωπος που εμπιστεύονταν τυφλά οι γονείς του, ασέλγησε σε βάρος του, ενώ στον ίδιο χώρο βρίσκονταν άλλα τρία άτομα, πιθανόν φίλοι του καθηγητή. 

Τα τρία αυτά άτομα αναζητούν πλέον οι αρχές, ενώ ταυτόχρονα ερευνούν  το κινητό τηλέφωνο και τον φορητό υπολογιστή του 62χρονου, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να βρίσκονται μπροστά σε κύκλωμα παιδόφιλων. 

Τέλος, δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες με εντολή εισαγγελέα να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του φιλόλογου για να διαπιστωθεί αν έχει προχωρήσει σε παρόμοιες πράξεις εναντίον κι άλλων παιδιών. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top