Κοζάνη: Πέθανε ο 56χρονος εφοριακός που είχε δεχτεί επίθεση με τσεκούρι

Νοσηλευόταν από τον περασμένο Ιούλιο σε κρίσιμη κατάσταση

To ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για την επίθεση με τσεκούρι στην εφορία της Κοζάνης- 17/7/20

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 56χρονος εφοριακός που είχε δεχτεί επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης κι έκτοτε νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Επίθεση με τσεκούρι - Κοζάνη: Κρίσιμη η κατάσταση του 56χρονου εφοριακού

Ο άτυχος εφοριακός, πατέρας ενός 15χρονου αγοριού, είχε δεχτεί σοβαρά χτυπήματα και αρχικά νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ της κλινικής «Αρωγής» και όταν η τελευταία μετατράπηκε σε μονάδα Covid, μεταφέρθηκε σε ΜΕΘ του «Κυανού Σταυρού», περιμένοντας τη μεταφορά του σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης του εξωτερικού για ασθενείς που βρίσκονται σε κώμα.

Το κτίριο της ΔΟΥ Κοζάνης όπου έγινε η επίθεση με τσεκούρι σε εφοριακούς υπαλλήλους στις 16/7/20- φωτογραφία Eurokinissi

Το κτίριο της ΔΟΥ Κοζάνης όπου έγινε η επίθεση με τσεκούρι σε εφοριακούς υπαλλήλους στις 16/7/20- φωτογραφία Eurokinissi

Η επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης, στις 16 Ιουλίου 2020, είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. O 45χρονος δράστης μπήκε στο κτίριο, δίνοντας στον έλεγχο της εισόδου το όνομα του, ενώ του έγινε και θερμομέτρηση. Στη συνέχεια, ανέβηκε στον 2ο όροφο, όπου βγάζοντας από το σακίδιό του ένα μικρό τσεκούρι, επιτέθηκε με σφοδρότητα στους υπαλλήλους που βρίσκονταν μέσα στα γραφεία τους.
Κατά την επίθεση τραυμάτισε σοβαρά δύο γυναίκες και τον άτυχο 56χρονο. Μια τέταρτη υπάλληλος της υπηρεσίας τραυματίστηκε στην προσπάθεια της να ξεφύγει από την έξοδο του κτιρίου. Ο δράστης ακινητοποιήθηκε από τον προϊστάμενο της υπηρεσίας και με τη βοήθεια ενός υπαλλήλου.

Επίθεση με τσεκούρι: Δε λέει κουβέντα ο δράστης

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειάς του, ο δράστης έχει αποποιηθεί του δικαιώματός του να εκπροσωπηθεί από συνήγορο και δεν έχει πει απολύτως τίποτα για τα κίνητρα της επίθεσης. Ο 45χρονος ζούσε σε ένα κτήμα έξω από την Κοζάνη και συντηρούταν οικονομικά από τους γονείς του. Σύμφωνα με την εκτίμηση του δικηγόρου, λίγες μέρες μετά την επίθεση, κατά πάσα πιθανότητα ο δράστης δε γνώριζε κανένα από τα θύματά του και επρόκειτο για ένα τυφλό χτύπημα. Άλλωστε ο 45χρονος δεν είχε καμία συνδιαλλαγή με τη συγκεκριμένη εφορία, είχε χρόνια να υποβάλει δήλωση εισοδήματος και το ΑΦΜ του ανήκε σε εφορία της Αθήνας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top