Κρήτη: Μητέρα πήγε να καεί ζωντανή - Νοσηλεύεται στην εντατική

Τι είπε αποκλειστικά στο Star ο πατέρας της

Παραλίγο να καεί ζωντανή μια μητέρα στην Κρήτη για να σώσει τα παιδιά της, όταν πήγε να ανάψει το τζάκι με οινόπνευμα. Η γυναίκα νοσηλεύεται στην εντατική με εγκαύματα στο πρόσωπο και τον θώρακα. 

Η γυναίκα είδε τη φωτιά να καίει τα χέρια, το πρόσωπο και τον θώρακά της. Δε φοβήθηκε για εκείνη, αλλά για τα δυο ανήλικα αγοράκια της που ήταν στο σπίτι. Αμέσως, χωρίς να το σκεφτεί, χωρίς να αφήσει τον πόνο να την κυριεύσει, άρχισε να σβήνει μόνη της, με τα χέρια της τις φλόγες.

Ο πατέρας της άτυχης γυναίκας μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Ρίστα και εξήγησε πώς έγινε το περιστατικό, αλλά και ποια είναι η κατάσταση της υγείας της.

Όπως είπε, η γυναίκα ενώ ετοίμαζε τα παιδιά της, πέταξε οινόπνευμα στο τζάκι βιαστικά για να το ανάψει, με αποτέλεσμα το μπουκάλι να κάνει αναρρόφηση, τράβηξε τη φωτιά πίσω και έσκασε το μπουκαλάκι στο χέρι της. Ξαφνικά, όλα έγιναν παρανάλωμα του πυρός, τυλίγοντας στις φλόγες την κουρτίνα, το χαλί και τον καναπέ που ήταν κοντά.

Τα αγοράκια, ηλικίας εννέα και 11 ετών, ήταν στον κάτω όροφο του σπιτιού. Όταν άκουσαν τις φωνές της μητέρας τους έτρεξαν να ζητήσουν βοήθεια για να σώσουν τη μητέρα της. 

Η 40χρονη νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top