Αποκλειστικό: Άγρια καταδίωξη κακοποιών που άρπαξαν χρηματοκιβώτιο

Οι δράστες περνούσαν κόκκινα φανάρια με μεγάλη ταχύτητα

Μια κινηματογραφική καταδίωξη κακοποιών από την Άμεση Δράση συνέβη στην Αθήνα. Οι δράστες είχαν τρυπώσει με ριφιφί σε έκθεση αυτοκινήτων, άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο και προσπάθησαν να διαφύγουν με κλεμμένο τζιπ, περνώντας κόκκινα φανάρια. 

Όπως μετέδωσε ο Βάιος Σύρρος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι δράστες περνούσαν τα κόκκινα φανάρια σε κεντρικούς δρόμους της πόλης με 240 χιλιόμετρα την ώρα. Η άγρια καταδίωξη έγινε σε μεγάλους οδικούς κόμβους, όπως η Κατεχάκη, η Μεσογείων και η Κηφισίας, κατεβαίνοντας από τον Καρέα, όπου έγινε η ληστεία. Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star, οι δράστες είχαν αρπάξει ένα μεγάλο χρηματοκιβώτιο γεμάτο με χρήματα, το οποίο περιείχε και ένα όπλο που κατείχε νόμιμα ο ιδιοκτήτης. Φόρτωσαν το χρηματοκιβώτιο σε ένα κλεμμένο, ασημί τζιπ και προσπάθησαν να διαφύγουν. Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τους κυνήγησαν, τους εγκλώβισαν σε ένα παλιό λατομείο στο Γαλάτσι και τους συνέλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο Αλβανούς από το Μενίδι, σεσημασμένοι για κλοπές και ληστείες,  οι οποίοι έδιναν κάθε μήνα το παρόν στο αστυνομικό τμήμα. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top