Τραγωδία στην Ευρυτανία: Σκότωσε τον αδελφό του ενώ είχαν πάει για κυνήγι

Πρώτη μέρα που επιτράπηκε το κυνήγι στο lockdown

Ευρυτανία: Σκότωσε Tον Aδελφό Tου Eνώ Eίχαν Πάει Για Κυνήγι

Πέθανε τελικά ο 52χρονος κυνηγός από τους Δομιανούς Ευρυτανίας που τραυματίστηκε από σφαίρα του αδερφού του, στο κυνήγι.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αφότου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας.

Ο άτυχος άνδρας πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον 53χρονο αδελφό του, με τον οποίο είχε πάει μαζί για κυνήγι το πρωί του Σαββάτου!

Το χρονικό

Το περιστατικό έγινε στην περιοχή της Φουρνάς Ευρυτανίας, στην πρώτη ουσιαστικά ημέρα που επιτράπηκε και πάλι το κυνήγι στη χώρα εν μέσω lockdown.

Σύμφωνα με το lamiareport, μια παρέα κυνηγών από τους Δομιανούς, μεταξύ των οποίων και δύο αδέλφια, είχε πάει για κυνήγι αγριόχοιρου. Σε κάποια στιγμή ο 53χρονος φέρεται να πυροβόλησε κυνηγώντας το θήραμά του και η σφαίρα εξοστρακίστηκε βρίσκοντας στο κεφάλι λίγο πάνω από το μάτι, τον 52χρονο.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο ΓΝ Καρπενησίου, όπου και διασωληνώθηκε καθώς η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά σοβαρή. Αξιολογήθηκε μάλιστα η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας για τη νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε ο τραυματισμός του 52χρονου διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρπενησίου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top