Ο Άγιος Βασίλης έφερε δώρα και χαμόγελα στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του πυροσβεστικού σώματος

Με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο έφθασαν ο Άγιος Βασίλης και οι βοηθοί του, στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων για να μοιράσουν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.

«Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς»: με αυτό το μήνυμα και με το βραχιονοφόρο όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας έφθασε ο Άγιος Βασίλης στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.

Η πανδημία δεν εμπόδισε τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών και στους βοηθούς του -  όλοι άνδρες και γυναίκες της ΕΜΑΚ - με σκοινιά από την ταράτσα του κτιρίου να φθάσουν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και να δώσουν  δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στα δωμάτια του νοσοκομείο.

Την ιδιαίτερη  εκδήλωση διοργάνωσε το πυροσβεστικό σώμα παρουσία του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά και του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος.  

« Είναι χαρά μας που είμαστε εδώ και είναι κάτι που μας γεμίζει πραγματική Ελπίδα και δείχνει το δρόμο  της καθημερινής προσπάθειάς που αφορούν στο χαμόγελο, στην ελπίδα τη ζωή», ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κύριος Χαρδαλιάς προσέφερε συμβολικά στην κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μια βυζαντινή εικόνα της Αγίας Άννας, για να τοποθετηθεί στο εκκλησάκι που βρίσκεται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων. Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, προσέφερε έναν πίνακα ζωγραφικής με την λέξη «ΕΛΠΙΔΑ». 

«Ακόμα και κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες και τους περιορισμούς που επιβάλλει η πανδημία η αγάπη για τα παιδιά καταφέρνει να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να μας φέρει όλους κοντά!  Να ζεστάνει τις καρδιές μας, να χαρίσει ελπίδα και χαμόγελα», είπε η κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, πρόεδρος Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο.

Στη γεμάτη αγάπη εκδήλωση η μπάντα  έπαιξε χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ενώ τα παιδιά  εντυπωσιάστηκαν με την επίδειξη πυροσβεστικών επιχειρήσεων. Η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και την προσφορά τους, στα παιδιά που δίνουν καθημερινή μάχη με τον καρκίνο και ευχήθηκε  Καλά Χριστούγεννα. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top