Ληστεία σε θυρίδες στο Χαλάνδρι: Πιθανόν ο διαρρήκτης να ήταν γυναίκα

Αποκάλυψη Star: Νέα στοιχεία για την κινηματογραφική κλοπή

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για την υπόθεση της μυστηριώδους ληστείας τεσσάρων θυρίδων σε τράπεζα του Χαλανδρίου, όπου κοσμήματα και μεγάλα χρηματικά ποσά έκαναν «φτερά».

Ληστεία σε θυρίδες: Πότε έγινε το «ριφιφί» στο Νέο Ψυχικό - Νέα στοιχεία

Σύμφωνα με πληροφορίες του Παναγιώτη Μπούσιου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε ένα κομβικό σημείο. Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος του Star, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο διαρρήκτης να είναι γένους… θηλυκού. Όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο τρόπος που παραβιάστηκαν οι κλειδαριές των θυρίδων δεν απαιτούσε ιδιαίτερη σωματική δύναμη. 

Ληστεία σε θυρίδες στο Νέο Ψυχικο: «Έτσι ανακάλυψα ότι την άδειασαν»

Οι αρχές εξετάζουν και το επισκεπτήριο της τράπεζας των τελευταίων μηνών, ψάχνοντας να βρουν στοιχεία για τη συχνότητα των επισκέψεων στις θυρίδες, ενώ αναμένεται να ζητήσουν το άνοιγμα των θυρίδων με εισαγγελική παρέμβαση, αν και το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο είναι μικρό.

«Ριφιφί» σε θυρίδες στο Νέο Ψυχικό - Πού στρέφεται το ενδιαφέρον των αρχών

Τέλος, η ύπαρξη υλικού από τις κάμερες της τράπεζας θα μπορούσαν να δώσουν πιθανόν επιπλέον στοιχεία για την υπόθεση. Ωστόσο η τράπεζα κρατάει υλικό μόνο ενός μήνα και δεδομένου ότι η ληστεία έγινε αντιληπτή τέλος Νοεμβρίου δεν υπάρχει κρατημένο υλικό από την επίμαχη περίοδο που υπολογίζεται ότι έγινε η κινηματογραφική διάρρηξη.

Καρδιακό υπέστη ο σύζυγος μιας εκ των τριών ιδιοκτητριών

Το σοκ που υπέστησαν οι ιδιοκτήτριες των θυρίδων στο άκουσμα της κλοπής α λα «casa di papel» ήταν μεγάλο.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε ο Παναγιώτης Μπούσιος, ο σύζυγος της μιας γυναίκας δεν άντεξε το μαντάτο και υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

Το περιεχόμενο των θυρίδων – Ποιες οι ιδιοκτήτριες

Οι θυρίδες, σύμφωνα με πληροφορίες, ανήκουν σε τέσσερις πολύ γνωστές κυρίες της κοσμικής και επιχειρηματικής Αθήνας.

Η πρώτη θυρίδα ανήκει  σε σύζυγο επιχειρηματία  με τα αρχικά Κ.Α. και είχε μέσα στη θυρίδα μετρητά και κοσμήματα συνολικής αξίας 1.100.000 ευρώ. 

Η δεύτερη θυρίδα ανήκει επίσης σε σύζυγο επιχειρηματία με τα αρχικά Κ.Τ.  και τα μετρητά και τα κοσμήματα που είχε τοποθετήσει υπολογίζεται ότι ειναι 1.500.000 ευρώ.

Η τρίτη θυρίδα ανήκει σε γυναίκα επιχειρηματία και είχε βάλει στη θυρίδα 1 εκατομμύριο ευρώ, καθώς και κοσμήματα. 

Η τέταρτη θυρίδα ανήκει και αυτή σε γυναίκα επιχειρηματία με τα αρχικά Μ.Γ. Είχε 43.000 ευρώ και κοσμήματα. Η κάτοχος της συγκεκριμένης θυρίδας ήταν αυτή που ανακάλυψε πρώτη την κλοπή στις αρχές Νοεμβρίου. 
Ειδοποίησε την τράπεζα και έτσι σήμανε ο συναγερμός. Οι άλλες τρεις θυρίδες βρίσκονται ακριβώς δίπλα στη δική της. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το Σαββατοκύριακο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top