Κορωνοϊός: «Ακατέβατοι» οι αριθμοί κρουσμάτων, διασωληνωμένων και νεκρών

Η καμπύλη της πανδημίας την τελευταία εβδομάδα

Λίγες ώρες μένουν πριν το σταδιακό άνοιγμα τις αγοράς έστω και με την μέθοδο του click away στο λιανεμπόριο. Δυστυχώς, όμως, ο αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού, διασωληνωμένων και θανάτων δεν είναι ο αναμενόμενος, αν και σήμερα είχαμε πτώση στους αριθμούς. 

Κρούσματα Σήμερα: Αυτές οι περιοχές βρίσκονται στο «κόκκινο»

Το τελευταίο 24ωρο έχουμε 1.194  κρούσματα, 577  συμπολίτες μας είναι διασωληνωμένοι και 68 έχασαν τη ζωή τους. Ωστόσο, παρόλο που βρισκόμαστε ακόμα σε συνθήκες lockdown, δεν υπάρχει σημαντική μείωση των αριθμών την τελευταία εβδομάδα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ράνιας Τραγόμαλλου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Κορωνοϊός: Χαμηλός και σήμερα ο αριθμός των κρουσμάτων - 68 νέοι θάνατοι

Συγκεκριμένα, την τελευταία εβδομάδα δεν παρατηρείται κάποια σημαντική μείωση σε κρούσματα, διασωληνωμένους και θανάτους.

Πιο αναλυτικά:

-    Κρούσματα: Τη Δευτέρα είχαμε 1.251 κρούσματα. Αύξηση των κρουσμάτων την Τρίτη και μεγαλύτερη αύξηση την Τετάρτη με τα κρούσματα να φτάνουν τα 1.677. Πέμπτη και Παρασκευή άρχισαν να μειώνονται ξανά τα κρούσματα.

κρούσματα εβδομάδας

-    Διασωληνωμένοι: Ο αριθμός των διασωληνωμένων δε λέει να πέσει. Τη Δευτέρα, 600 συνάνθρωποί μας βρίσκονταν στις εντατικές με μια μικρή πτώση την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη. Την Παρασκευή, αυξήθηκαν ξανά και έφθασαν τους 583. Σήμερα 577 διασωληνωμένοι.

διασωληνωμένοι εβδομάδας

-    Θάνατοι: Οι θάνατοι δυστυχώς σε διψήφια και τριψήφια νούμερα όλη την εβδομάδα. Σήμερα, Σάββατο, είχαμε 68 νέους θανάτους και παρατηρούμε πτώση του αριθμού σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

νεκροί εβδομάδας


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top