Πυροβολισμοί στα Βριλήσσια: Τον «γάζωσαν» με πάνω από 10 σφαίρες

Τι εξετάζουν οι αρχές

Νεκρός από πυροβολισμούς έπεσε ένας άντρας στα Βριλήσσια, το μεσημέρι της Τετάρτης, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Οι δράστες «γάζωσαν» το θύμα μέσα από BMW αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια έκαψαν στο Πάτημα Χαλανδρίου. Από εκεί διέφυγαν με άλλο αμάξι. Το θύμα δέχθηκε πάνω από 10 σφαίρες από αυτόματο όπλο τύπου καλάσνικοφ, ενώ οι δράστες του έδωσαν και χαριστική βολή. Ο 56χρονος φέρεται να είχε μαζί του πιστόλι, το οποίο δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει.

πυροβολισμοί Βριλήσσια

Οι Αρχές εξετάζουν όλες τις πρόσφατες περιπτώσεις που σχετίζονται με τον χώρο της νύχτας και ιδίως την πρόσφατη δολοφονία 50χρονου επιχειρηματία στο Χαϊδάρι, αλλά και δύο απόπειρες δολοφονίας στη Βούλα και στην Ακτή Κονδύλη, στον Πειραιά.

 

Βριλήσσια

Επίσης, το όνομά του ήταν ανάμεσα σε αυτά που αναφέρονταν στην πρόσφατη δικογραφία της ΕΥΠ (που σχηματίστηκε επί διοίκησης Ρουμπάτη) για προστασία οίκων ανοχής και διαφθορά στο εσωτερικό της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο 56χρονος βρισκόταν για καιρό στο μικροσκόπιο τόσο της ΕΛ.ΑΣ. όσο και της ΕΥΠ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top