Θεσσαλονίκη: Ακόμα επτά συλλήψεις για πάρτι εν μέσω lockdown

Επιβλήθηκαν πρόστιμα σε όλους

Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο επίκεντρο της πανδημίας καταγράφοντας καθημερινά τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων, όμως αρκετοί είναι εκείνοι που δε θέλουν να συμμορφωθούν με τις νέες συνθήκες. Ακόμα ένα στήθηκε χθες, αυτή τη φορά στο Ωραιόκαστρο, με την αστυνομία να προχωρά σε συλλήψεις.

Θεσσαλονίκη: Δεν πέφτει το ιικό φορτίο στα λύματα – Ανησυχητικά ευρήματα

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Ραλλιώ Λεπίδου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, μία παρέα νεαρών ηλικίας από 18 έως 26 ετών έστησαν τρικούβερτο γλέντι. Η μουσική και ο θόρυβος ανάγκασε τους γείτονες να το καταγγείλουν στην αστυνομία και έτσι αστυνομικοί παρουσία εισαγγελέα έφτασαν άμεσα στο σημείο με αποτέλεσμα να περάσουν χειροπέδες και στους επτά. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και μικροποσότητες κάνναβης.

Κορωνοϊός: Μικρή μείωση κρουσμάτων σήμερα - 100 θάνατοι σε 24 ώρες

Οι έξι νεαροί, με τηλεφωνική εντολή εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ο 25χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού και διοργανωτής του πάρτι πέρασε σήμερα αυτόφωρο.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ στον ιδιοκτήτη επιπλέον μη τήρηση των μέτρων προστασίας. Το διοικητικό πρόστιμο δόθηκε σε όλους: οι έξι θα πληρώσουν 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση και ο ιδιοκτήτης 3.000 ευρώ ως διοργανωτής.

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top