Πέθανε και τρίτος αστυνομικός από κορωνοϊό

Υπηρετούσε στο ΑΤ Κατερίνης και νοσηλευόταν για αρκετές ημέρες σε ΜΕΘ

Τη ζωή του από κορωνοϊό έχασε και τρίτος αστυνομικός στη βόρεια Ελλάδα. Το τελευταίο θύμα είναι ένας 55χρονος που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα της Κατερίνης και νοσηλευόταν για αρκετές ημέρες σε ΜΕΘ, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Κορωνοϊός: Κατέληξε και δεύτερος αστυνομικός μέσα σε λίγες ώρες

Τις τελευταίες 48 ώρες, άλλοι δύο αστυνομικοί νικήθηκαν από τον κορωνοϊό. Χθες Τετάρτη, έχασε τη ζωή του 52χρονος αρχιφύλακας χωρίς υποκείμενα νοσήματα, πατέρας ενός παιδιού. Υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα της Αριδαίας και είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο στις 17 Νοεμβρίου.

Κορωνοϊός: «Έφυγε» από τη ζωή αστυνομικός - Ήταν πατέρας δύο παιδιών

Πριν από δύο μέρες, θύμα του κορωνοϊού ήταν κι ένας 55χρονος αρχιφύλακας, πατέρας δύο παιδιών, από την Κομοτηνή.

Κρούσματα σήμερα: Πού εντοπίζονται - «Βράζει» η Βόρεια Ελλάδα

Υπενθυμίζεται ότι η βόρεια Ελλάδα «φλέγεται» από κρούσματα. Ενδεικτικό είναι ότι και κατά τη χθεσινή ημερήσια ενημέρωση του ΕΟΔΥ, από τα  2.186 νέα κρούσματα που ανακοινώθηκαν, τα περισσότερα εντοπίστηκαν στη βόρεια Ελλάδα (453 στη Θεσσαλονίκη, 129 στη Λάρισα, 115 στην Πέλλα, 86 στην Ημαθία, 71 στην Πιερία, 70 στη Δράμα, 65 στην Καβάλα).

Συνολικά σε 401 ανέρχονται πλέον τα ενεργά κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις της αστυνομίας. Στις αρχές του προηγούμενου μήνα, τα κρούσματα σε άνδρες και γυναίκες αστυνομικούς ξεπερνούσαν τα 500 με το μεγαλύτερο ποσοστό να εντοπίζεται στη βόρεια Ελλάδα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top