Μαριάννα Βαρδινογιάννη για Βαλερί Ζισκάρ Ντ’Εστέν: «Θα τον θυμόμαστε πάντα»

«Ήταν μια από τις εμβληματικότερες προσωπικότητες της παγκόσμιας πολιτικής»

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Γαλλίας, Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν, έστειλε η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO χαρακτήρισε τον Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν μια από τις εμβληματικότερες προσωπικότητες της παγκόσμιας πολιτικής και απέστειλε συλλυπητήρια στη σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια τους. «Μοιράζομαι τον πόνο τους και λυπάμαι βαθιά που αυτές τις δύσκολες ώρες, λόγω των συνθηκών, δεν μπορώ να είμαι στο πλευρό τους. Θα τον θυμόμαστε πάντα» σημείωσε. 

Ο πρώην Προέδρος της Γαλλίας «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών, μετά από επιπλοκές που παρουσίασε η υγεία του λόγω κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του. 

Πέθανε από επιπλοκές λόγω κορωνοϊού ο Ζισκάρ Ντ’ Εστέν

Το συλλυπητήριο μήνυμα της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη

«Ένας πραγματικός Φιλέλληνας, ένας μεγάλος οραματιστής και ένας από τους στενότερους φίλους ολόκληρης της οικογένειας μας έφυγε από τη ζωή. Ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Valéry Giscard d’Estaing ήταν μια από τις εμβληματικότερες προσωπικότητες της παγκόσμιας πολιτικής και φεύγει αφήνοντας μια μεγάλη παρακαταθήκη ενότητας, αλληλεγγύης και συνεργασίας ανάμεσα στους λαούς της Ευρώπης. Συλλυπητήρια μέσα από την καρδιά μου στην πολυαγαπημένη του σύζυγο Anne Aymone, στα παιδιά και στα εγγόνια τους. Μοιράζομαι τον πόνο τους και λυπάμαι βαθιά που αυτές τις δύσκολες ώρες, λόγω των συνθηκών, δεν μπορώ να είμαι στο πλευρό τους. Θα τον θυμόμαστε πάντα.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, 3 Δεκεμβρίου 2020»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top