Σπέτσες: «Κάρφωσε τρεις μαχαιριές στο παιδί μου και το πέταξε»

Τα τελευταία λόγια του 26χρονου πριν χάσει τις αισθήσεις του

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έφερε στο φως η μητέρα του 26χρονου Γρηγόρη για τη δολοφονία του στις Σπέτσες.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», περιέγραψε τι έγινε τη μοιραία ημέρα που ο γιος της βρέθηκε μαχαιρωμένος στην κοιλιά και λίγη ώρα μετά ξεψύχησε. Ο 22χρονος φίλος του και φερόμενος ως δράστης πήγε από το σπίτι του για να του ζητήσει να του φτιάξει κάτι στη μηχανή. Του είπε ότι δεν είχε να τον πληρώσει και ο 26χρονος του απάντησε πως «δεν πειράζει, όποτε έχεις φέρτα μου». 

Έγκλημα Σπέτσες: «O 26χρονος δεν είχε μώλωπες για να θεωρηθεί τροχαίο»

«Ανέβηκε μέχρι τη σκάλα και μου λέει ''κυρία μου ξέρετε ποιος είμαι'' και του λέω ''θα έπρεπε;''. Τι ήθελα και του το πα. Είδα ένα μεταμορφωμένο πράγμα» είπε η γυναίκα. «Οπλοφορούσε και είχε σουγιά πάνω του, τα είδα όταν ανέβαινε τη σκάλα» συνέχισε.

Όπως ισχυρίστηκε τα παιδιά έφυγαν με τις μηχανές και ο 22χρονος δεν οδηγούσε καλά, κάτι που σχολίασε και ο γιος της. Τότε σε μια στροφή, ο 22χρονος είχε βγάλει το όπλο και είπε στον Γρηγόρη «θα σε σκοτώσω ρε μ....» και εκείνος είπε «κάντο αν έχεις α......». «Αυτό ήταν, του κάρφωσε τρεις μαχαιριές και τον πέταξε σε ένα γεφύρι από κάτω. Το παιδί ήταν δυνατό σαν χαρακτήρας» είπε η μητέρα του.

Τα τελευταία λόγια του 26χρονου

Σύμφωνα με τους δύο αυτόπτες μάρτυρες που υποστηρίζουν ότι ήταν μαζί με τον 26χρονο το βράδυ του Σαββάτου, ξεκίνησαν όλοι μαζί για μια βόλτα και ακολουθούσαν τον 22χρονο με τις δικές τους μηχανές.

Λίγο έξω από τον οικισμό των Αγίων Αναργύρων, ο Γρηγόρης είπε στον 22χρονο ότι δεν είχε άλλη βενζίνη και ότι ήθελε να γυρίσει πίσω. Ο φερόμενος ως δράστης αρνήθηκε και του είπε να ανέβει στη δική του μηχανή. «Φοβάμαι να ανέβω στη μηχανή σου» είπε ο 26χρονος και έτσι άρχισαν να διαπληκτίζονται. 

Ο 22χρονος άρχισε να κυνηγάει τον 26χρονο και τον μαχαίρωσε. Όπως είπαν οι δύο νεαροί, γύρισε προς το μέρος τους και τους είπε να μη μιλήσουν γιατί «θα τους καθαρίσει, τόσο εκείνους όσο και τις οικογένειές τους».

Τα δύο παιδιά πήγαν κοντά στον Γρηγόρη, ο οποίος τους είπε «με έσφαξε, πείτε όμως ότι είναι τροχαίο» και έχασε τις αισθήσεις του. 

Όταν ο φερόμενος ως δράστης έφτασε στο σπίτι του, επικοινώνησε με τρίτο άτομο λέγοντας του τι έκανε και προτρέποντας τον να πάει στο σημείο. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top