Αλλάζει το σκηνικό του καιρού - Πτώση θερμοκρασίας έως 6 βαθμούς Κελσίου

Ισχυροί άνεμοι και τοπικές βροχές

Χειμωνιάτικο θα είναι το σκηνικό του καιρού από την Τετάρτη, με τη θερμοκρασία να σημειώνει πτώση ως και 6 βαθμούς Κελσίου. 

Παρακολουθήστε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ. από το Star

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στις 25 Νοεμβρίου, οι θερμοκρασίες αναμένεται να παρουσιάσουν πτώση, η οποία θα είναι της τάξης των 3- 6 βαθμών.

Καιρός: Φθινοπωρινό σκηνικό με τοπικές βροχές και ανέμους

Επίσης, οι βόρειοι άνεμοι που πνέουν στο Αιγαίο, αναμένεται να παρουσιάσουν σταδιακή ενίσχυση τοπικά στα 7-8 μποφόρ από το μεσημέρι της Τρίτης 24/11, εντάσεις τις οποίες θα διατηρήσουν και την Τετάρτη 25/11.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, την Τετάρτη αναμένονται στα ανατολικά και τα νότια τοπικές βροχές και στα Δωδεκάνησα και νωρίς το πρωί στην Κρήτη, μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, με ένταση στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρη πτώση κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια και τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Όπως είπε πάντως ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, οι βροχές δε θα είναι πάρα πολλές ως το ερχόμενο Σάββατο. Από την Κυριακή κι έπειτα όμως θα αλλάξει το σκηνικό του καιρού. Οι βοριάδες θα ενισχυθούν το επόμενο διήμερο και η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι αισθητή. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top