Δολοφονία επιχειρηματία στην Εύβοια: Ένας άνδρας στο «κάδρο» των υπόπτων

Γιατί απομακρύνεται το ενδεχόμενο διάρρηξης - Τα μέχρι τώρα στοιχεία

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας μετά την είδηση του θανάτου γνωστού και πολύ αγαπητού επιχειρηματία, που βρέθηκε δεμένος και δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του την Πέμπτη.

Εύβοια: Έδεσαν και δολοφονήσαν γνωστό επιχειρηματία μέσα στο σπίτι του

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρουν τον δράστη, ενώ σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο «κάδρο» των υπόπτων φαίνεται να μπαίνει ένα ψηλός άνδρας που σύμφωνα με τις καταθέσεις τριών κατοίκων της περιοχής, μπαινόβγαινε συχνά στο σπίτι του θύματος. Ο συγκεκριμένος άνδρας, που η αστυνομία έχει το όνομά του, προβληματίζει τις αρχές καθώς δε μπορούν να τον εντοπίσουν για να δώσει μαρτυρία.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά για την υπόθεση, όπως ανέφερε ο Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η αστυνομία έχει στα χέρια της ορισμένα στοιχεία.

Αρχικά, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στο σπίτι του θύματος δεν υπήρχε παραβίαση ώστε να μαρτυρά διάρρηξη ή ληστεία, σύμφωνα με τη έρευνα της αστυνομίας.

Επίσης, μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ίχνη απόπειρας παραβίασης στο χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στο σπίτι του θύματος, παρόλο που ο χώρος φαίνεται ερευνημένος, ωστόσο λείπουν κοσμήματα, τα οποία ενδεχομένως να αποσπάστηκαν από τον δράστη προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.

Παράλληλα, το ότι δεν υπάρχουν ίχνη διάρρηξης παραπέμπει την αστυνομία στο ότι ο δράστης ήταν γνωστός στο θύμα και του άνοιξε την πόρτα, ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η εξώπορτα ήταν κλειστή και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο δράστης να είχε κλειδιά του σπιτιού.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από την αδερφή του δεμένος με χοντρό σχοινί πάνω σε καρέκλα και φιμωμένος με ταινία. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία που έφτασε στο σημείο.

Το θύμα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έφερε χτυπήματα στο σώμα του, ενώ όπως ανέφερε ο Γιώργος Καραϊβάζ μεγάλη είναι η πιθανότητα ο θάνατος να προήλθε από στραγγαλισμό.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top