Νέο lockdown: Πώς θα γίνονται οι μετακινήσεις εκτός νομού

Ανακοινώνονται νέα μέτρα για την αναχαίτιση του κορωνοϊού

Προ των πυλών φαίνεται ότι είναι ένα δεύτερο ολικό lockdown στη χώρα μας, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να απευθύνει την Παρασκευή νέο διάγγελμα προς τους Έλληνες και να ανακοινώνει εκ νέου μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Κορωνοϊός: 2.646 νέα κρούσματα - 823 στη Θεσσαλονίκη και 588 στην Αττική!

Ανάμεσα στα μέτρα που αναμένεται να ανακοινωθούν είναι και η απαγόρευση μετακίνησης εκτός νομού, καθώς η διασπορά φαίνεται να είναι μεγάλη, με πολλούς να αλλάζουν νομό μετά τα μεσάνυκτα προκειμένου να διασκεδάσουν.

Έτσι, πολλοί είναι εκείνοι που προβληματίζονται για το πώς θα μετακινηθούν προς την περιφέρειά τους, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που βρίσκονται σε άλλον νομό από τον τόπο κατοικίας τους.

Ανακοινώσεις την Πέμπτη από Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση του Covid-19!

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Λάμπρος Δεμερτζής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι μετακινήσεις θα δηλώνονται μέσω sms, ενώ θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις για πολύ σοβαρό λόγο, όπως υγείας ή εργασίας. 

Επειδή η απόφαση του lockdown είναι ξαφνική και πιάνει απροετοίμαστους πολλούς πολίτες που ενδεχομένως βρίσκονται εκτός του τόπου κατοικίας τους, θα πρέπει να αποδεικνύουν τη μόνιμη κατοικία τους με το Ε9. 

Έτσι, αναμένεται να δοθούν εναλλακτικές για τους πολίτες που θέλουν να μετακινηθούν πριν το ολικό κλείσιμο της χώρας.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top