Ανακοινώσεις την Πέμπτη από Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση του Covid-19!

Μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα η ενημέρωση - Πιο κοντά στο lockdown η Αττική

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει ανακοινώσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού και θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι  στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Πρόκειται ουσιαστικά για Συνέντευξη Τύπου στην οποία  θα κάνει τη σχετική ενημέρωση ο κ. Μητσοτάκης μαζί με τον κ. Τσιόδρα,  η οποία όπως είναι ευνόητο θα γίνει με τηλεδιάσκεψη και όχι με φυσική παρουσία δημοσιογράφων, λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το ενδεχόμενο ενός γενικευμένου lockdown στην Αττική δεν μπορεί πλέον να αποκλεισθεί, ειδικά μετα την ανακοίνωση σήμερα του εξαιρετικά υψηλού αριθμού των κρουσμάτων. 

Κορωνοϊός: Νέος αριθμός σοκ - 2.646 νέα κρούσματα

Της απόφασης για τις ανακοινώσεις την Πέμπτη, προηγήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες σύσκεψη της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων σήμερα το απόγευμα με τον πρωθυπουργό, με την αύξηση των κρουσμάτων να είναι το σήμα κινδύνου που οδηγεί την κυβέρνηση στις νέες ανακοινώσεις.    
 

Βέβαιο είναι ότι θα υπάρξει απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό όπως προανήγγειλε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ενώ θα  γίνουν ελεγχόμενες οι μετακινήσεις  εντός νομών, με sms, στις «κόκκινες περιοχές», όπως στην Αττική.    

Κικίλιας στο Star: Γενικό lockdown και στην Αττική αν χρειαστεί!  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top