ΟΛΥΜΠΟΣ: Στο πλευρό της HOPEgenesis κατά της υπογεννητικότητας

Παροχή ολοκληρωμένης ιατρικής περίθαλψης και φροντίδας σε γυναίκες

ΟΛΥΜΠΟΣ HOPEgenesis

Ένα σπίτι γεμάτο παιδικές φωνές, γέλια και πειράγματα είναι ένα ευτυχισμένο σπίτι. Ένα σχολείο ακριτικό όμως χωρίς παιδιά, είναι το αποτέλεσμα της σταθερής μείωσης των γεννήσεων.

Η ΟΛΥΜΠΟΣ ενώνει τις δυνάμεις της με την HOPEgenesis, την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, ειδικά σε παραμεθόριες περιοχές, παρέχοντας ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα σε γυναίκες από τη στιγμή που μένουν έγκυες έως τη μέρα του τοκετού τους, ενθαρρύνοντας την επιλογή της μητρότητας και πιστεύοντας ότι η στήριξη της ελληνικής οικογένειας αποτελεί εργαλείο εθνικής επιβίωσης.

Άλλωστε η στήριξη της γονιμότητας από την ΟΛΥΜΠΟΣ ξεκινάει από τη δική της οικογένεια. 

Η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, μέσω του προγράμματος εσωτερικής Κοινωνικής Ευθύνης, ενισχύει οικονομικά κάθε οικογένεια εργαζομένου της που αποφασίζει να φέρει στον κόσμο ένα ακόμα παιδί.

Περισσότερα παιδιά σημαίνει περισσότερες αγκαλιές. Η χώρα μας το έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε. Στην ΟΛΥΜΠΟΣ αυτό το πιστεύουν. Και για αυτό σε κάθε ευκαιρία δε σταματούν να τονίζουν ότι το ...γάλα θέλει παιδιά!


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top