«Μη με διασωληνώσετε»: Συγκλονίζει μήνυμα νοσηλεύτριας στις Σέρρες

Η περιγραφή ενός περιστατικού με ασθενή θετικό στον κορωνοϊό

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για τον νέο αριθμό ρεκόρ των κρουσμάτων το Σάββατο, που ξεπέρασαν για πρώτη φορά τα 2.000

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή μιας νοσηλεύτριας από τις Σέρρες, η οποία μεταφέρει τα λόγια ενός 49χρονου ασθενή με κορωνοϊού, που χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Η Γεσθημανή Μπερμπερή, η οποία εργάζεται σε τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών για τον κορωνοϊό, περιγράφει τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες δίνουν τη μάχη γιατροί και νοσηλευτές ανά την Ελλάδα για να αντιμετωπίσουν τα περιστατικά που εισέρχονται στα νοσοκομεία.

Πώς αλλάζει η ζωή μας από την Τρίτη με τη μίνι καραντίνα

«Εργάζομαι ως νοσηλεύτρια εδώ και πολλά πολλά χρόνια σε δύσκολα τμήματα. Έχω έρθει αντιμέτωπη με πολύ σκληρές εικόνες όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και με ιστορίες ανθρώπων που με έχουν σημαδέψει βαθιά.Τους τελευταίους μήνες εργάζομαι σε ένα από τα τμήματα covid του Γ. Ν. Σερρών και όσα έχω ζήσει αυτές τις μέρες, είναι μόνο τραγικά. Η σκληρότητα και η σφοδρότητα της πανδημίας και των συνεπειών της, είναι αδύνατον να μεταφέρθει σε εσάς, μέσα από λίγες γραμμές», αναφέρει σε ανάρτησή της στο facebook.

Συνεχίζοντας, μεταφέρει τα λόγια ενός 49χρονου ασθενή θετικού στον Κορωνοϊό, με πολύ σοβαρή δύσπνοια, λίγες ώρες πριν διασωληνωθεί, που – όπως αναφέρει – την «κομμάτιασαν».

Κορωνοϊός: «Έσπασε» το φράγμα των 2.000 κρουσμάτων- Τα 839 στη Θεσσαλονίκη

«Ασθμαίνοντας μας είπε: "Σας παρακαλώ πολύ μη με διασωληνώσετε ακόμη, σας υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να αναπνέω καλύτερα". Το ιατρικό απόρρητο απαγορεύει τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ασθενή, οπότε ας τον ονομάσω τυχαία Αποστόλη γιο, πατέρα και σύζυγο, με πολλούς και καλούς φίλους που τους νιώθει οικογένεια. Προσεύχομαι απόψε για αυτόν, σας παρακαλώ να το κάνετε και εσείς», τονίζει.
 

ΓΟΝΑΤΙΣΑΜΕ_______ Ονομάζομαι Γεσθημανή, γεννήθηκα στις Σέρρες και μεγάλωσα στο χωριό Προβατάς. Ο πατέρας μου ονομάζεται...

Δημοσιεύτηκε από Gesthimani Berberi στις Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top