Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο αλλοδαπός για την υπόθεση βιασμού της 20χρονης

Του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα

Δείτε στο βίντεο τι είχε ισχυριστεί για το περιστατικό η 20χρονη φοιτήτρια που κατήγγειλε για βιασμό τους δύο αλλοδαπούς.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 34χρονος αλλοδαπός που κατηγορείται για την αρπαγή και τον βιασμό μιας 20χρονης φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το grtimes, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης τάχθηκε υπέρ της Εισαγγελέως, μετά τη διαφωνία με την ανακρίτρια.

Φοιτήτρια Θεσσαλονίκη: «Με παρακαλούσε να μείνω και να τον φιλήσω»

Μετά τις απολογίες, η 5η ανακρίτρια και η εισαγγελέας γνωμοδοτήσεων συμφώνησαν να αφήσουν ελεύθερο τον 45χρονο -πρώτο κατηγορούμενο, με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 1.000 ευρώ, ενώ διαφώνησαν για την ποινική μεταχείριση του δεύτερου κατηγορούμενου, ο οποίος φέρεται ότι βίασε την 20χρονη. Η εισαγγελέας ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος και η ανακρίτρια να παραμείνει προσωρινά κρατούμενος.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο άνδρες για αρπαγή και βιασμό 20χρονης

Έτσι, αφέθηκε και αυτός ελεύθερος, με την υποχρέωση να παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό, μέχρι να αποφασίσει του αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο για το αν θα προφυλακιστεί ή όχι. Του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα.

Με βούλευμα του, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αποφάσισε να μην προφυλακιστεί ο 34χρονος κατηγορούμενος αλλά να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα.

Κατά την απολογία τους οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ενώ σύμφωνα με τους δικηγόρους τους, ο ένας ισχυρίστηκε ότι η ερωτική πράξη έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας και ο άλλος ανέφερε ότι δε συμμετείχε και ότι απλά κοιμήθηκε στο ίδιο κρεβάτι. 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top