Φοιτήτρια Θεσσαλονίκη: «Με παρακαλούσε να μείνω και να τον φιλήσω»​​​​​​​

Ελεύθεροι οι δύο αλλοδαποί που κατηγορούνται για τον βιασμό της

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο Πακιστανοί, τους οποίους κατηγόρησε φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη ότι την απήγαγαν και τη βίασαν.

Οι δύο άντρες ως απόδειξη της αθωότητας τους ισχυρίστηκαν ότι το βίντεο ντοκουμέντο αποδυκνύει ότι η νεαρή τους ακολούθησε με τη θέλησή της. Όπως φαίνεται στο βίντεο, το κορίτσι κατέβηκε από το αυτοκίνητο των κατηγορουμένων που βρίσκονταν σε βενζινάδικο. Οι δύο Πακιστανοί έσπρωχναν το όχημα, καθώς παρουσίασε πρόβλημα. Η κοπέλα φαίνεται χαλαρή και δε φωνάζει για βοήθεια.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο άνδρες για αρπαγή και βιασμό 20χρονης

Είναι λίγα λεπτά μετά την απαγωγή της όπως υποστήριξε η ίδια αργότερα. Για αυτά τα δευτερόλεπτα η ίδια είπε στους αστυνομικούς πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Όπως είπε η 20χρονη, «όση ώρα ήμουν στο δικό τους όχημα, έβαλαν μέσα στο κουτάκι μπίρας που κρατούσα βότκα και με ανάγκασαν να πιω πολλές φορές. Ίσως η βότκα περιείχε μέσα κάποιο ηρεμιστικό ναρκωτικό χάπι. Κατανάλωναν και αυτοί βότκα από το μπουκάλι».

Η κοπέλα τους κατηγόρησε ότι την μετέφεραν σε ένα σπίτι που ζούσαν και άλλοι ομοεθνείς τους και τη βίασαν. Το μόνο που θυμάται είναι από πάνω της έναν από αυτούς και να αντιστέκεται. Το πρωί, όπως λέει ξύπνησε, δε φορούσε τα ρούχα της ενώ οι κατηγορούμενοι είχαν βγάλει τη μπαταρία από το κινητό της.

«Μου έλεγε διάφορα ασυνάρτητα πράγματα, όπως "I love you". Του ζητούσα συνεχώς να φύγω και αυτός με παρακαλούσε να καθίσω κι άλλο, ζητώντας να τον φιλήσω. Επέμενα και έτσι μου είπε ότι κάλεσε ταξί, δίνοντάς μου παράλληλα 10 ευρώ για να το πληρώσω». 

Στη δικογραφία της υπόθεσης πάντως περιλαμβάνεται το πόρισμα ιατροδικαστικής εξέτασης, όπου αναγράφεται ότι η κοπέλα φέρει ίχνη που παραπέμπουν σε βιασμό.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top