Πατέρας Φύσσα: Όταν πεθαίνει το παιδί μου είναι σαν να πεθαίνω εγώ ο ίδιος

Η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει λίγο μετά τη δολοφονία του Παύλου

«Όταν πεθαίνει το παιδί μου είναι σαν να πεθαίνω εγώ ο ίδιος» είχε πει στον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο πατέρας του Παύλου Φύσσα, λίγο μετά τον χαμό του γιου του. 

 Γκράφιτι στο Κερατσίνι στη μνήμη του Παύλου Φύσσα

Γκράφιτι στο Κερατσίνι στη μνήμη του Παύλου Φύσσα - φώτο Eurokinissi

Ο 34χρονος μουσικός δολοφονήθηκε  εν ψυχρώ και σε δημόσια θέα, τον Σεπτέμβριο του 2013, από το μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά, ο οποίος άνηκε σε τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Η μνήμη του Παύλου δικαιώθηκε σήμερα, με την ιστορικής σημασίας δικαστική απόφαση, την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης. Η συνέντευξη του κ. Παναγιώτη Φύσσα επαναπροβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ιστορική απόφαση: Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή

«Είμαι ζωντανός νεκρός. Όλα τα κάνω μηχανικά. Μέσα μου καίγομαι, λιώνω» είχε περιγράψει ο Παναγιώτης Φύσσας. Ο ίδιος είχε πει ότι ο Παύλος ήταν δεμένος με την οικογένειά του. Η μητέρα του τον είχε γεννήσει στα 17 της χρόνια και η ίδια μεγάλωνε μαζί με τον Παύλο. Όταν δολοφονήθηκε ο Παύλος, ο κόσμος των γονιών του γκρεμίστηκε. 

Ο κ.Παναγιώτης Φύσσας είχε περιγράψει επίσης πως έμαθε την τραγική είδηση. «Ήταν 12 και κάτι…και σκεφτόμουν γιατί ήταν τέτοια ώρα έξω, αφού δούλευε το πρωί και ο Παύλος και η κοπέλα του. Χτυπάει το κουδούνι. Ήταν ο αδελφός μου και μου λέει: “τρέχα, έχουν μαχαιρώσει το παιδί”. Έτρεξα… κι εκεί το είδα πεσμένο, είχε “φύγει” βέβαια». 

Ένοχος ο Γιώργος Ρουπακιάς για τη δολοφονία Φύσσα

«Μας κατέστρεψε αυτός ο άνθρωπος…. Για μένα (σ.σ ο Παύλος) έχει πάει στη Γερμανία τώρ και κάποια στιγμή θα βρεθούμε» είχε πει ο Παναγιώτης Φύσσας. 

Η συνέντευξη τότε είχε γίνει στο σπίτι της οικογένειας Φύσσα. Στο δωμάτιο του Παύλου υπήρχαν πολλά βιβλία. Ο πατέρας του εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ότι ο Παύλος διάβαζε πολύ και ότι ήθελε να τα ξέρει όλα. Μάλιστα, σε ηλικία 18 ετών του είχε πει ότι «πατέρα, τα κάνω όλα γρήγορα, γιατί έχω την εντύπωση ότι θα φύγω νωρίς».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top