Κορωνοϊός: To «μαύρο» τετράγωνο στο κέντρο της Αθήνας

Εγκληματικότητα, ναρκωτικά και πανδημία απειλούν τους κατοίκους

Τέσσερις περιοχές της πρωτεύουσας  σχηματίζουν το «μαύρο» τετράγωνο της Αθήνας, καθώς εγκληματικότητα, ναρκωτικά και κορωνοϊός αποτελούν ένα εκρηκτικό και επικίνδυνο μείγμα για όλους τους κατοίκους.

Θετικός στον κορωνοϊό τραυματιοφορέας του ΚΑΤ - «Είναι φοβερή ασθένεια»

Σύμφωνα με την αυτοψία του Λάμπρου Δεμερτζή, Πλατεία Βάθης, Άγιος Παύλος, πλατεία Καραϊσκάκη και Σταθμός Λαρίσης μαστίζονται από τα ναρκωτικά, τις ληστείες και τον κορωνοϊό.

Στην πλατεία Καραϊσκάκη, μετανάστες κοιμούνται σε πάρκα και πεζοδρόμια  ενώ παίρνουν την δόση τους. Εκτός από τη δική τους βάζουν σε κίνδυνο και τη ζωή των περίοικων, αφού αποτελούν κινητές βόμβες μετάδοσης κορωνοϊού.

Νέα αύξηση κρουσμάτων με 399 νέα - Στο «κόκκινο» η Αττική με πάνω από 200

Παρόμοια είναι η κατάσταση στον Σταθμό Λαρίσης, όπου μετανάστες που συχνά συνωστίζονται, κόβουν τις αλυσίδες και ληστεύουν.

Στον Άγιο Παύλο, οικογένειες με μικρά παιδιά κλείνονται στα σπίτια τους μόλις πέσει το σκοτάδι, καθώς φοβούνται από τη βρωμιά που επικρατεί: μετανάστες κάνουν την ανάγκη τους όπου βρουν και αφήνουν σκουπίδια, μη τηρώντας κανένα μέτρο υγιεινής.

Εν μέσω κορωνοϊού τέτοιες εικόνες δημιουργούν τεράστια ανησυχία σε μια περιοχή που ήδη βρίσκεται σε «κόκκινο» συναγερμό από την τεράστια αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top