Η Στέγη φωταγωγήθηκε με το σύνθημα «Σιγά μη φοβηθώ»

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής. Μετά από πεντέμισι χρόνια, την Τετάρτη, το εφετείο κακουργημάτων θα ανακοινώσει την ετυμηγορία του για τους 68 κατηγορουμένους. 

Ανάμεσά τους ο  Νίκος Μιχαλολιάκος και οι 17 εκλεγμένοι βουλευτές του κόμματος, στις εκλογές του 2012. Δεκάδες είναι τα καλέσματα για συγκέντρωση έξω από το εφετείο.

Ακυρώνεται ο διορισμός Ζαρούλια στη Βουλή με παρέμβαση Μαξίμου


Ο Λευκός Πύργος φωταγωγήθηκε με το σύνθημα  «δεν είναι αθώοι». Το ίδιο και κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης


Και στην Αθήνα το κτίριο της  Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση προβάλλει στην πρόσοψη του τη φράση "Σιγά μη φοβηθώ" την οποία συνοδεύει με την ημερομηνία 7/10/2020, που είναι η μέρα που το εφετείο κακουργημάτων στις 11 το πρωί, θα αποφασίσει για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. 

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι τον Σεπτέμβριου του 2013, πυροδότησε μια μεγάλη δικαστική έρευνα, η οποία συγκέντρωσε πάνω από 30 υποθέσεις για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής.

Δίκη Χρυσής Αυγής:Στην τελική ευθεία-«Ο Ρουπακιάς δε λειτούργησε μόνος του»

Τα social media  έχουν κατακλυστεί με το σύνθημα "δεν είναι αθώοι" με τους χρήστες να ζητούν την καταδίκη των μελών της Χρυσής Αυγής
ενώ αμέτρητες είναι οι δράσεις, τα καλέσματα και οι αντιφασιστικές συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματιστεί για τις 7 Οκτωβρίου έξω από το Εφετείο.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top