Πρέβεζα: Σκότωσε τη γυναίκα του με σκεπάρνι - Θέλει να «σπάσει» τα ισόβια

Είχε εξαπολύσει απειλές και εναντίον της οικογένειάς της

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την άγρια δολοφονία της 27χρονης Λιάνας, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού από τον σύζυγό της στην Πρέβεζα, αναμένεται να αναβιώσει στις δικαστικές αίθουσες. Ο 34χρονος που φέρεται να σκότωσε τη γυναίκα του με σκεπάρνι μπροστά στα μάτια της τότε τριών ετών κόρης του, θα δώσει «μάχη» στο Μικτό Ορκωτό Εφετείου Ιωαννίνων ώστε να «σπάσει» τα ισόβια.

Οι γονείς της άτυχης κοπέλας, τρία χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του παιδιού τους, στέκονται στο πλευρό της εγγονής τους που δίνει τη δική της μάχη. Το εξάχρονο σήμερα κοριτσάκι επισκέπτεται παιδοψυχολόγο ώστε να ξεπεράσει τις μνήμες της δολοφονίας της μητέρας της.

Η αδερφή της Λιάνας είχε μιλήσει λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της 27χρονης, αποκαλύπτοντας ότι ο γαμπρός της ήταν βίαιος και ζήλευε πολύ την αδερφή της, ενώ είχε εξαπολύσει απειλές και προς τους γονείς της. Μάλιστα, είχε επισημάνει ότι η αδερφή της ήθελε να πάρει διαζύγιο, όμως φοβόταν λόγω των απειλών που είχε δεχτεί για τη ζωή της. 

«Την εκβίαζε και η κοπέλα δε μπορούσε να χωρίσει… Απειλούσε ότι θα σκοτώσει όλη την οικογένεια και εκείνη γύρισε… Έτσι έγινε ό,τι έγινε… Είχε πέντε χρόνια να βγει από το σπίτι η κοπέλα, ούτε τα σκουπίδια δεν έβγαινε να πετάξει», είπε η αδερφή της για το μαρτύριο που περνούσε η 27χρονη με τον άντρα της και πρόσθεσε για το μοιραίο βράδυ: «Την αιφνιδίασε, το είχε μελετήσει το θέμα… Ήθελε να σκοτώσει και τη μάνα και τον πατέρα μου», είπε.

Το βίαιο χαρακτήρα του κατηγορούμενου είχε επισημάνει και ο αδερφός του, ο οποίος είχε μάλιστα υπογραμμίσει ότι ο δράστης είχε νοσηλευτεί παλιότερα στο ψυχιατρείο των Ιωαννίνων μερικά χρόνια πριν το μοιραίο έγκλημα και ότι είχε συλληφθεί από την αστυνομία για μικροκλοπές.

Ο δολοφόνος της άτυχης Λιάνας καταδικάστηκε σε ισόβια για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό. Τότε, κατά τη διάρκεια της δίκης είχε ζητήσει συγνώμη τόσο από την οικογένεια της 27χρονης όσο και από το παιδί του που το ανάγκασε να δει το αποτρόπαιο έγκλημα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top