Καιρός: Η θερμοκρασία έως και 35 βαθμούς Κελσίου - Δείτε πού

Αναλυτικά η πρόγνωση για όλη τη χώρα

Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα φτάσει ο υδράργυρος το μεσημέρι της Κυριακής 04/10. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, η θερμοκρασία κατά τόπους στα Δωδεκάνησα θα φτάσει στους 35 βαθμούς ενώ σε πολλές ηπειρωτικές περιοχές, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στην Κρήτη θα ξεπεράσει τοπικά τους 30 βαθμούς. 

Παρακολουθήστε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ. από το Star

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπονται για σήμερα. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, στο Ιόνιο 6 τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση και μόνο στα νοτιοανατολικά θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία κατά τόπους θα πυκνώσουν. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στη Μακεδονία. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Aπό 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο 6 τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 30 κατά τόπους 31 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία κατά τόπους θα πυκνώσουν. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 30 κατά τόπους 32 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα στα δυτικά. Η ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 29 και στην Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα στα δυτικά.
Η ορατότητα στα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Ανεμοι: Στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για τη Δευτέρα  5 Οκτωβρίου

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, με πιθανότητα τοπικών βροχών βαθμιαία στα βορειοδυτικά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στις περισσότερες περιοχές.

Ανεμοι: Οι άνεμοι θα πνέουν, στα νοτιοανατολικά δυτικοί βορειοδυτικοί και στις υπόλοιπες περιοχές νότιοι νοτιοανατολικοί, 3 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Η θερμοκρασία στα κεντρικά και τα νότια θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα ξεπεράσει κατά τόπους τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top