Βόλος: Βρέθηκε απαγχονισμένος ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από την είδηση του θανάτου του

Απαγχονισμένος βρέθηκε αργά χθες το βράδυ ο διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου του Βόλου, με τον θάνατό του να έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον 61χρονο αυτόχειρα βρήκε η πρώην σύζυγός του. Φέρεται μάλιστα να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και για τον λόγο αυτό είχε πάρει αναρρωτική άδεια από το νοσοκομείο. 

Στο σπίτι του, όπου βρέθηκε νεκρός έσπευσαν άνδρες της Ασφάλειας Βόλου μετά από κλήση της πρώην συζύγου του, η οποία πήγε εκεί καθώς ο καρδιολόγος δεν απαντούσε στις κλήσεις της, κάτι που την ανησύχησε πολύ. 

Οι συνάδελφοί του στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο και πολίτες που τον γνώριζαν τόσο ως γιατρό, αλλά και από την ενασχόλησή του με τα κοινά δεν μπορούν να πιστέψουν ότι αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Έγινε διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής πριν από πέντε χρόνια, που κατά τη διάρκεια της θητείας του αναβαθμίστηκε αρκετά. 

Στο νοσοκομείο εργάζονταν αρχικά ως ειδικευόμενος και έπειτα ως ειδικός απο τη δεκαετία του 1990. Για πολλά χρόνια επίσης διατέλεσε μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Αχιλλοπούλειου.

Ήταν επίσης έντονα πολιτικοποιημένος και είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος. Αφήνει πίσω του δύο παιδιά, ένα κορίτσι κι ένα αγόρι. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top