Κορωνοϊός: Έφοδοι της αστυνομίας στις πλατείες λόγω συνωστισμού

Επιχείρηση «lockdown» στην πλατεία Βαρνάβα

Οι προσπάθειες για τον περιορισμό του συνωστισμού στις πλατείες ξεκίνησαν ήδη, με τα περιπολικά να βγαίνουν στους δρόμους και από τα μεγάφωνα να μεταδίδουν ηχογραφημένο μήνυμα στα αγγλικά, τα ελληνικά και τα αραβικά για την αποφυγή του συνωστισμού. 

Αναστολή και σε παραστάσεις σε υπαίθρια θέατρα ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς

πλατεία Βαρνάβα 1

Μία από τις πρώτες εφόδου έγινε στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, όπου εδώ και καιρό μαζεύεται εκεί αρκετός κόσμος, χωρίς φυσικά να τηρούν τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

Ολόκληρη η ενημέρωση Χαρδαλιά για τα νέα μέτρα στην Αττική 

πλατεία Βαρνάβα 2

Αστυνομικοί βρέθηκαν στην πλατεία και απομάκρυναν τον νεαρό στην πλειοψηφία του κόσμο που καθόταν στην πλατεία, αδιαφορώντας για τις προειδοποιήσεις των ειδικών. 

Κορωνοϊός: Το ηχητικό μήνυμα που θα ακούγεται από τα περιπολικά

πλατεία Βαρνάβα 3

Ίδια εικόνα και στην πλατεία Ομόνοιας, όπου περιπολικά μετέδιδαν το μήνυμα για την αποφυγή του συνωστισμού και αστυνομικοί ζητούσαν από τον κόσμο να απομακρυνθεί από την πλατεία. 

Κορωνοϊός: 346 νέα κρούσματα στη χώρα - Τα 210 στην Αττική

πλατεία Βαρνάβα 4

Από τη Δευτέρα άλλωστε και έως τις 4 Οκτωβρίου απαγορεύεται η συγκέντρωση περισσότερων από εννέα ατόμων, με τα πρόστιμα να καραδοκούν. 

πλατεία Βαρνάβα 5

Η πλατεία Βαρνάβα άδειασε αρκετά γρήγορα, ενώ ανάλογες περιπολίες θα πραγματοποιούν από εδώ και πέρα καθημερινά οι αστυνομικοί. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top