Εξαφάνιση Λαέρτη: Είναι νεκρός – Βρέθηκε η σορός του στην Άνδρο

Πήδηξε από καράβι που πήγαινε στη Μύκονο

Οι χειρότεροι φόβοι για την οικογένεια του Λαέρτη, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν πριν από 17 μήνες από τη Νέα Φιλαδέλφεια επιβεβαιώθηκαν. Η σορός του νεαρού άνδρα βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή στην Άνδρο και πλέον σε εξέλιξη είναι ένα θρίλερ για γερά νεύρα. 

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση του Λαέρτη: Δεν χάθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σύμφωνα με τον Γιώργο Τσούκαλη, ο οποίος είχε αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό του και μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η σορός του ξεβράστηκε σε βραχώδη περιοχή κοντά σε παραλία του νησιού και αναγνωρίστηκε εργαστηριακά. 

Οι γονείς του και τα αδέλφια του βρίσκονται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, ενώ βασανίζονται από δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα. 

Η μυστηριώδης εξαφάνιση του Λαέρτη και η δραματική έκκληση των γονιών του

Όπως είπε ο Γιώργος Καραϊβάζ, μία μέρα μετά από την εξαφάνιση του Λαέρτη, ένας άνδρας, ο οποίος επέβαινε σε πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο από τη Ραφήνα προς τη Μύκονο έπεσε στη θάλασσα. 

Ο άνδρας αυτός ήταν αγνώστων στοιχείων και δεν τον αναζήτησε ποτέ κανείς. Κάμερα ασφαλείας του πλοίου είχε καταγράψει τον μυστηριώδη άνδρα που έπεσε στη θάλασσα. Όπως προέκυψε από τα ρούχα που φορούσε ο άνδρας, αλλά και από μαρτυρίες επιβατών, ο άνδρας αυτός ήταν ο Λαέρτη. 

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση-μυστήριο του Λαέρτη στη Φιλαδέλφεια

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός το προηγούμενο βράδυ είχε βγει έξω με έναν φίλο του, ο οποίος του είπε να τον πάει στο σπίτι του, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Την επομένη, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία πήρε το πλοίο για Μύκονο χωρίς να έχει πει το οτιδήποτε στους γονείς του, στην κοπέλα του ή σε οποιονδήποτε άλλο. 

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που αρχικά δεν υπήρξε σύνδεση με τον άνδρα που έπεσε στη θάλασσα, αφού κανείς δεν γνώριζε για τα σχέδιά του. 

Αυτό που ερευνάται τώρα είναι πού πέρασε τη νύχτα ο Λαέρτης, αλλά και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε στη θάλασσα. Επίσης αυτό που βασανίζει τη μητέρα του, με την οποία ήταν πολύ δεμένος, ήταν γιατί δεν της είχε πει ότι σχεδίαζε να πάει για δουλειά στη Μύκονο. 

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, με την οικογένεια του νεαρού να αναζητά τις απαντήσεις. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top