Θεσσαλονίκη: 39χρονος νοσεί με κορωνοϊό επί έναν μήνα - Τι λένε οι γιατροί

Παρεμένει σε καραντίνα

Θετικός στον κορωνοϊό επί έναν σχεδόν μήνα και μετά από τέσσερα τεστ εξακολουθεί να  είναι ένας νεαρός άντρας 39 ετών στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι γιατροί δε μπορούν να εξηγήσουν γιατί ο οργανισμός του αργεί τόσο να ανταπεξέλθει.

Στο «κόκκινο» τα κρούσματα στην Ελλάδα: 312 νέα - Τα 174 στην Αττική!

Όπως δήλωσε ο ίδιος, είχε συμπτώματα από τις 11 Αυγούστου, έκανε το τεστ στις 14 και βγήκε θετικός. Στο νοσοκομείο τον ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να επαναλάβει το τεστ μετά από 14 ημέρες, στο οποίο βγήκε ξανά θετικός. Κατόπιν οδηγιών, έκανε ξανά το τεστ μετά από μια εβδομάδα στο οποίο βγήκε πάλι θετικός, όπως συνέβη και στο τέταρτο τεστ. 

Έβρος: Καρδιολόγος νόσησε δύο φορές από κορωνοϊό μέσα σε λίγες μέρες

Ο 39χρονος παραμένει αποκλεισμένος στο σπίτι του, χωρίς να ξέρει τι ακριβώς του συμβαίνει και δε θεραπεύεται. «Μου είχαν πει ότι υπάρχουν περιπτώσεις που βγαίνουν θετικοί για πολύ καιρό, αλλά δεν μου εξηγήσαν το λόγο. Είχα πάρει σε ένα ιδιωτικό να δω μήπως υπάρχει η περίπτωση του λάθους ή κάτι τέτοιο και μου εξήγησαν ότι από τη στιγμή που υπάρχει μοριακό τεστ μπορεί να βγαίνεις θετικός και για δυο μήνες». 

Μετά από επικοινωνία που είχε με τον ΕΟΔΥ, του πρότειναν να βγει από την καραντίνα μετά τις 14 ημέρες, ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει σε κατ΄οίκον περιορισμό παρά την πεσμένη ψυχολογία του.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top