Καθηγητής φέρεται να παρενοχλούσε φοιτήτριές του στο ιατρείο του

Δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο - Τι λένε οι φοιτήτριες

Αναβλήθηκε η δίκη του καθηγητή του τμήματος Μαιευτικής στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση. Ο καθηγητής δεν παρευρέθηκε στο δικαστήριο και έτσι η δίκη πήρε αναβολή για τις 8 Δεκεμβρίου.

Έξω από το δικαστήριο, πλήθος γυναικών έσπευσε να υποστηρίξει και να εμψυχώσει τις φοιτήτριες που φέρονται να δέχτηκαν σεξουαλική παρενόχληση από τον καθηγητή τους.

Δύο από αυτές μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το πώς τις πλησίασε. «Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, μας έλεγε ότι μπορούμε να επισκεφτούμε το ιατρείο του όπου θα μας έκανε δωρεάν γυναικολογικό έλεγχο επειδή είμαστε φοιτήτριές του» είπε μία από τις κοπέλες.

«Υπάρχουν και άλλες κοπέλες που έχουν παρενοχληθεί αλλά φοβούνται να μιλήσουν» είπαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω καθηγητής έχει απορρίψει όλες τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

«Εκείνος υποστηρίζει ότι είμαστε φανατικές μαίες, οι οποίες κάνουμε τοκετούς στο σπίτι και θέλουμε να καταστρέψουμε τον ιατρικό κλάδο και τον ίδιο» είπαν οι φοιτήτριες.

«Η δράση του γινόταν στο πρώτο και το δεύτερο εξάμηνο και οι πράξεις του ήταν οριακές, δηλαδή αν μια κοπέλα δεν είχε επισκεφτεί άλλο γυναικολόγο, δεν μπορούσε να γνωρίζει αν όλο αυτό ήταν φυσιολογικό».

Μάλιστα όπως είπε η μία από τις δύο κοπέλες, οι βαθμοί της στο μάθημά του «έπεσαν», παρά το γεγονός ότι είναι καλή μαθήτρια.

Η υπόθεση συνέβη το 2015, παρόλα αυτά όμως δεν έχει εκδικαστεί ακόμα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top