Τραγωδία στις ένοπλες δυνάμεις - Θρήνος για τον 34χρονο αλεξιπτωτιστή

Στη θλίψη συνάδελφοι και φίλοι

Συγκλονισμένες είναι οι ένοπλες δυνάμεις μετά τον τραγικό χαμό του 34χρονου αλεξιπτωτιστή που εντοπίστηκε νεκρός σε υδροβιότοπο στα Μέγαρα. Ο άτυχος νέος παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους κατά τη διάρκεια νυχτερινής άσκησης.

Ένοπλες Δυνάμεις: Νεκρός αλεξιπτωτιστής - Τραυματίστηκε θανάσιμα από πτώση

Το χθεσινό άλμα ήταν και το μοιραίο για τον άτυχο αλεξιπτωτιστή των ειδικών δυνάμεων, καθώς οι ισχυροί  άνεμοι τον παρέσυραν και βγήκε εκτός ζώνης. Αργά το βράδυ, μετά την ολοκλήρωση της άσκησης, διαπιστώθηκε ότι ο λοχίας έλειπε και αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση αναζήτησης.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star, αστυνομία, λιμενικό, πυροσβεστική και στρατός ήταν επί ποδός όλη τη νύχτα, όμως τελικά τα ξημερώματα ο επαγγελματίας οπλίτης εντοπίστηκε αιμόφυρτος σε υδροβιότοπο στο Βουρκάρι Μεγάρων. Αμέσως μεταφέρθηκε στο 401, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ποιος ήταν ο 34χρονος αλεξιπτωτιστής

Ο αλεξιπτωτιστής ήταν έμπειρο στέλεχος των ειδικών δυνάμεων και γνώριζε πολύ καλά πώς να δαμάζει τους αιθέρες. Οι δικοί του δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε.

Ο 34χρονος ήταν γεννημένος αλεξιπτωτιστής λένε οι φίλοι του στο Χάβαρι Ηλείας, απ΄όπου καταγόταν. Όπως αποκάλυψε στο Star φίλος του αλεξιπτωτιστή, του άρεσε πάρα πολύ η δουλειά του, ήταν ένα παιδί γεμάτο ενέργεια, γεμάτο ζωή. Λάτρευε το ποδόσφαιρο, έπαιζε στην εθνική ομάδα ενόπλων δυνάμεων, ενώ είχε αδυναμία και στη σκοποβολή.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top