Δολοφονία Μακρή: «Επαγγελματίας εκτελεστής ο δολοφόνος»

Τι είπε στην κατάθεσή του ο πραγματογνώμονας

Συνεχίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η δίκη για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στη Βούλα το 2018.

Δολοφονία Μακρή: Η κλήση που «καίει» τον έναν κατηγορούμενο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Κωνσταντίνου Γεώργιζα, ο πραγματογνώμονας Γιώργος Ραπτογιάννης χαρακτήρισε την επίθεση ως «επαγγελματικό χτύπημα» κατά την κατάθεσή του. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, και οι οκτώ σφαίρες που έπεσαν βρήκαν στόχο και μάλιστα η τελευταία που έριξε ο δράστης, ήταν πάνω από τον επιχειρηματία, ενώ ήταν ακόμα ζωντανός.

Δολοφονία Μακρή: Οι δολοφόνοι παρακολουθούσαν το σπίτι του επιχειρηματία

Παρούσα στη δικαστική αίθουσα και σήμερα η σύζυγος του δολοφονηθέντος επιχειρηματία, Βικτώρια Καρύδα, η οποία ξέσπασε σε λυγμούς και αποχώρησε από την αίθουσα κατά την κατάθεση του πραγματογνώμονα.

Δολοφονία Μακρή: Ο Βούλγαρος κατηγορούμενος «σπάει» τη σιωπή του στο Star

Πλέον, το δικαστήριο βρίσκεται στο στάδιο της ανάγνωσης των εγγράφων και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι μάρτυρες υπεράσπισης.

Τo αυτοκίνητο τους συνδέει με τον φόνο

Η πολιτική αγωγή παρουσίασε βίντεο για να καταδείξει ότι οι δυο κατηγορούμενοι είναι οι δράστες του φονικού. Ο τεχνικός σύμβουλος είπε ότι τα πρόσωπα τους δεν φαίνονται στα βίντεο αλλά το αυτοκίνητο διαφυγής προσομοιάζει με αυτό που είχαν νοικιάσει. 

Τέλος, στη δίκη κατέθεσε και η μητέρα των δυο κατηγορουμένων, η οποία υποστήριξε ήρθαν στην Ελλάδα για να ανοίξουν επιχείρηση με καντίνες την οποία είχαν και στον Καναδά. Δέχτηκε βροχή ερωτήσεων από την επιδρά καθώς καταδείχτηκε ότι οι δυο κατηγορούμενοι απελάθηκαν από τον Καναδά εξαιτίας εγκληματικής δραστηριότητας. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top